A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A liberális őrület csúcsa: A CNN magyar származású tudósítója szerint Orbán Viktor bűnrészes a tömeggyilkosságban

Elképesztő mélységekbe tudják magukat leküzdeni a balliberális médiaszemélyiségek az Orbán Viktor gyűlölés közepette!
A CNN legfrissebb cikke szerint gusztustalan összefüggés van az antiszemitizmus és a fehér felsőbbrendűség ideológiája között. A szerző, Kate Maltby, akinek a nagyszülei magyarok voltak, sokat járt Kelet-Európában, ennek megfelelően úgy látja, hogy a nemzetközi szélsőjobb támadásai Soros György ellen mentségül szolgálnak a magyar kormány számára, hogy migránsokat börtönözzön be és egyetemeket zárjon be. De azt nem feltételezte volna, hogy az egyik legnevesebb amerikai zsidó emberbaráttal kapcsolatos összeesküvés elméletek, amelyek még Trump környezetében is terjednek, pokolgépes merényletkísérletekhez és tömeggyilkossághoz vezetnek az Egyesült Államokban. A csőbombák gyártója azzal vádolja Sorost, hogy az pénzeli az USA felé tartó migránskaravánt. A pittsburgh-i mészáros azt panaszolta a közösségi hálón, hogy zsidó szervezetek menekülteket segítenek.

Kelet-európaiak számára egyik sem meglepő, mert ha pl. valaki a tavaszi választás idején megfordult Magyarországon, akkor láthatta a Sorost ábrázoló óriásplakátokat. Az országban mély a félelem a muzulmán invázió miatt. A török időkből származik a mítosz, hogy a magyar nemzet feladata Európa határainak védelme az iszlámmal szemben. Ám hogy a képbe belekerül az ország legnevesebb zsidó emigránsa, az már a zsidókkal kapcsolatos szélesebb nemzetközi előítéletekkel függ össze. A szélsőségesek szemében aki nem árja, az eleve mocskos.

A legszabadabb folyást a magyar kormány engedte annak az elméletnek, ami a zsidók és a nem fehér migránsok szövetségét hirdeti. Az ezzel kapcsolatos aggályokat Soroshoz kapcsolta, noha jócskán eltúlozta, hogy az üzletember milyen mértékben támogatja a bevándorlást. Persze a fehér felsőbbrendűség minden korban megtalálta a maga zsidó mumusát. Ám Soros esetében előjönnek az évszázados antiszemita klisék. A téma mindennapos a magyar politikában.

A legaggasztóbb az, hogy olyan emberek, akik egymás sarkába érnek a Fehér Házban, összeesküvés elméleteket terjesztenek a többi közt a Breitbarton és kapcsolatokat építenek ki olyan európai kormányokkal, amelyek a hivatalos politika részévé teszik a Sorossal szembeni előítéleteket. Bannon nemrégiben Budapesten az „eredeti Trumpként” üdvözölte Orbánt.

Az nem elég, hogy az elnök elítéli a rasszista gyilkosok akcióit. Véget kell vetnie a baráti kapcsolatoknak a rasszista magyar vezetéssel. Ám ha továbbra is testvérként öleli a keblére  Orbánt a szélsőjobbos gondolkodók nemzetközi hálózatának tagjaként, akkor a világnak az USA elnökét is felelősségre kell vonnia – írja a CNN.

Úgy tűnik a liberálisok szerint, bármi történik a világban Orbán Viktor és Trump a felelős.

Megjegyzés küldése

4 Megjegyzések

Unknown üzenete…
Azért az megalázó, hogy egyes nyugati körök makacsul ragaszkodnak az Orbán kormány antiszemitázásához bármit is tesz az.Nálunk a zsidókat egyes nyugati országokhoz képest egyáltalán nem bántják.Az viszont fáj,hogy bármilyen békében és nyugalomban élnek egyetlen zsidó szervezetnek sem jut eszébe legalább egy jó szót szólni az ilyen irányú támadások esetén.
Koppány István üzenete…
Amikor nálunk egy hülye gyerek azt találta mondani a főrabbinak,hogy nem tetszik a képe,a világsajtó másnap már a nálunk tomboló antiszemitizmusról fröcsögött és a Zsidó Világtanács rendkívüli közgyűlését Budapesten rendezte. Ugyanakkor Brüsszelben,Párizsban zsidó embereket,gyerekeket tanárukkal együtt lőttek agyon a nyílt utcán,zsinagógákat gyújtottak fel, de a németeknél is embereket vertek,mert kipa volt a fejükön. Az interneten bárki megnézheti,hogyan vélekedett Soros a zsidóságáról a BBC-nek adott interjújában. /utóbb megpróbálta letiltatni,de az internet nem felejt / Örök igazság,hogy ha egy cégéres gazembert cégéres gazembernek nevezünk,az akkor se antiszemitizmus,ha az a cégéres gazember történetesen zsidó.
For Own Frredom üzenete…
szánalmas békabrekegés, hazudozés
Balthazár. üzenete…
Az tényleg vissza tetsző,hogy a magyar miniszter elnök védi az itt élő kisebbségeket,és kiáll mellettük!Ugyan akkor ezt nem méltányolják viszont,a mikor a rágalmazásoktól meg kéne védeni azt az embert,aki őket is védi!!!Nincs itt valami csalfaság????