Hirdessen itt

Király Linda fájdalmas szakításáról – 8 év alatt összetörte a szívét az exe

Király Linda őszintén beszélt egykori szerelméről, aki tönkretette és ki is használta őt.
Rengetegszer megtépázta már az élet Király Lindát, akivel előfordult, hogy hazug menedzsmentekbe futott bele, és sajnos, olyan szerelmekbe is, amelyek csak szenvedést okoztak. Az énekesnő családjának riportkönyvében mesélt arról, hogyan is alakult a kapcsolata S.-sel, akit producerként, zeneszerzőként ismert meg. Szerelmüket ugyanis felülírta a szakmai féltékenység – írja a Best magazin.

– Egyszer csak azt vettem észre, hogy már beszélni sem merek neki a sikereimről. Inkább visszafogtam magam, és elkezdtem őt előtérbe helyezni. Ma már tudom, hogy hiba volt – mondta Király Linda, akinek nem tudott igazi támaszt nyújtani a párja.

– Nagyon sokszor egyedül hagyott, néha a legnehezebb pillanatokban is. Hiába vártam. A rádióturnémra persze, már jött velem, mert a fény, a siker mindennél jobban vonzotta. Lassan belefáradtam ebbe a libikókába. Nyolc évig voltam vele, és bár a szívemet addigra százszor összetörte, csak akkor tudtam véget vetni a kapcsolatunknak, amikor kiderült, hogy tönkrementem. A menedzsmentem átvágott, a hátam mögött elsikkasztották a lemezcég pénzét, és én már a lakásom bérleti díját is alig bírtam kifizetni. Vártam, hogy az exem segítsen. Vállalhatott volna munkát, mondjuk készíthetett volna grafikákat, mert ahhoz is értett, de nem, az neki derogált. Ha nem zenélget, akkor nem csinál semmit, ezt hangoztatta, közben gyakorlatilag én tartottam el. Sokat tanultam belőle, nagyon szerettük egymást, de akkor is életem legkiszolgáltatottabb helyzetében hagyott cserben – mesélte Linda, akire mostanra már rátalált az igazira Zsombor személyében.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések