A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Letiltották Drábik János oldalát is a facebookon, egy Tranonnal kapcsolatos cikk miatt

Ennyire fáj Trianon igazságának kimondása a háttérhatalmi véleménycenzoroknak? Ennyire fáj a világkormány tervének leleplezése? A háttérhatalom és a “globálisnak nevezett nemzetek feletti elit” napfényre hozatala? 
Akiket zavar a fenti neobolsevista vagy majd a cikkben hamarosan olvasható balliberális szó, azoknak ajánljuk figyelmébe a kulturális marxizmusról szóló Drábik-tanulmányokat! De most nézzük, hogy mi történt!
Ez a szöveg fogadja a látogatót, ha beírja, hogy https://facebook.com/drabikjanos
Nem tudjuk, hogy a kedves Olvasó mióta figyeli Drábik János munkásságát. E sorok írója közel 15 éve megszállott Drábik-olvasó. Amióta az interneten elkezdtek terjedni Drábik János videói, mindig is arról álmodoztunk, hogy bárcsak egyszer egy nagypolitikai szereplő is hasonló dolgokat mondana, felvállalna. Szerintünk sok ezren voltunk így ezzel a gondolattal.
Történt az eset, hogy 2018. október 12-e pénteken a Kossuth Rádió “Jó reggelt Magyarország!” című műsorában a miniszterelnök nem kevesebb, mint ötször, 5x mondta ki a “világkormány” szót (ennek a videónak a 10-15. perce között érdemes meghallgatni). Ezt a hírt a legnagyobb örömünkben mérföldkőként tettük ki a Drábik János facebook közösségi oldalra (a DJ FB-oldalra). Erre viszont olyan óriási számban zúdultak a negatív megjegyzések, mint még soha semmilyen hírre.
''A globalisták azt gondolják, hogy az a jó, ha van egy világkormány, egy erőközpont, amelynek döntései kötelezőek a nemzetállamok számára.'' - Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, 2018. okt. 12., Kossuth Rádió
A 2018. március 15-i beszéde(!!!) óta ez talán a legjelentősebb mondata. És ugye emlékszünk még a “globálisnak nevezett nemzetek feletti elit”-re a 2017-es Tusványoson?
Kérdésünk: hát nem örülni kellene, hogy egy demokratikusan megválasztott állam vezetője tesz egy óriási lépést az igazság kimondásában? Vannak hibái? Igen! És akkor ha mond valami jót, az azonnal negligálandó? Nem! Külön kell tudni választani a személyt a tetteitől, a hibákat az erényektől! Ez a megkülönböztetés, az intelligencia képessége.
A negatív fröcsögő kommentelők közül jó néhányat blokkoltunk, hiszen ordenáré gusztustalan stílusban, észérvek nélkül írogattak: nem az érvek erejét használták és teljesen vakok voltak az eredeti hír tartalmára: szó szerint mintha a világkormány magyar bérkommentelői írtak volna tömegesen (ez egyébként mint pult alatti szakma, létezik és virul, a 2018. áprilisi magyar választások környékén a balliberális ellenzéki törpepártok használták előszeretettel, mind tudjuk, hogy honnan jött ehhez a pénzt).

KISNYILASOKBÓL LENIN-FIÚK

Sajnálatunkra meglepően sokan tartoznak Drábik János internetes olvasói közül a szélsőjobboldali anarchista kategóriába (amit egy mostanra kiderült, hogy bűnszervezet párt is megtestesít, hamarosan csak múlt időben, de majd kinő helyette másik), úgy hogy közben ők masszív kognitív disszonanciával alázatos hazaszeretőnek és igaz nemzetinek áltatják magukat. Ennek a rétegnek a képviselői olyan szenvedélyes gyűlölettel és kettős mércével, negatív diszkriminációval vannak a képen látható személy iránt, hogy ez a vidéki származású politikus és az általa vezetett politikai csoportosulás bármit cselekedhet, ami a nemzet érdekét szolgálja, bármit kimondhat, amit soha senki előtte nem mert a hazai, sőt nemzetközi politikai életben, ők csak az akasztófát és ahhoz hasonlókat látják.

Az ilyen embereket megkérnénk, hogy inkább szórakoztató tévéműsorokat fogyasszanak Drábik videói, könyvei, internetes felületei helyett. Mit nekik “háttérhatalom”, “világkormány”, meg “globálisnak nevezett nemzetek feletti elit”, dzsihadista invádorok, mit nekik észérvek, ha a fonákságokon és ellentéteken is felülkerekedni képes összefogás helyett Orbán-gyűlöléssel is leköthetik az érzelmi-mentális-szellemi kapacitásaikat?


A második világháború végén és után, a szélsőjobboldali kisnyilasokból verbuválódtak a Lenin-fiúk, akik a szavazótáborát és bázisát jelentették a magyarországi kommunista hatalomátvétel és a leendő (ma már főleg internetes) verőlegények lakossági oldalának. Ez a módi ma is él. Csak ma újkommunista balliberálisokról beszélhetünk, akik nemzetinek és szívbéli magyarnak hazudják magukat, illetve akik kanapéharcos gyűlölködésük közepette szervilisen kiszolgálják az Új Európai Szovjet Unió politikai terveit, benne az elektronikusmédia-cenzúrával és orruknál fogva vezethetők, mert semmit nem értettek meg Drábik tanításaiból és főleg az általa közvetített értékrendből: nagyon sok internetes olvasónál láttuk ezt, ezért mély tisztelet a számos kivételnek.
Ezen gyűlölködőknek sem kellett több: valaki felbátorodhatott, és az ész érve helyett az erő érvét használta: keresett egy kifogásolható tartalmat a közelmúlt Drábik János facebook-oldali bejegyzések között és úgy tűnik talált is.

A KALERGI-TERV MÉG MINDIG TABU

Az egyik adminisztrátor szeptember 20-ikán közzétette a Kalergi-tervről szóló Fricz Tamás írást a Magyaridők weboldaláról, melynek címe: Európa megszűnt létezni. Hozzátesszük, hogy Drábik Jánoson kívül Fricz Tamás az egyetlen publicista , aki a “Kalergi-terv” kifejezést le merte írni fősodratú médiumban (ha valamelyik magyarországi politikai szereplő ki meri ejteni ezt a szót a száján, megköszönjük, ha szóltok nekünk)! Mi 15 év Drábik-kutatás után őt tekintjük Drábik János szellemi utódjának, és ezen Jánosnak sem lenne sok vitája velünk: mikor megkérdeztük 2018 tavasszal Jánost, hogy kit tart hozzá hasonló gondolkodású embernek, aki publikál a széles közönség számára, és hasonló bátorsággal és igazságszeretettel kimondja az igazságot, akkor Lovas István† mellett Fricz Tamás volt az egyetlen név, akit említett. De természetesen sok kiváló fiatal igazságszerető, szívében is magyar honfi és honleány is akad már!
Erre a cikk-megosztásra, a tiltáshoz képest három hetes bejegyzésre hivatkozva kezdetben csak az egyik, a közzétevő adminisztrátort tiltották le október 13-a szombaton 1 napra a facebook-ról: olvasni mindent tudott, de kedvelni vagy megjegyzést hozzáfűzni vagy bejegyzést közzétenni bárhol is, már nem. Alább négy képernyőfotón mutatjuk be, ami alatt a cikk folytatódik kettő értékes tanulmánnyal.
1. Első kép:
2. Második kép:
3. Harmadik kép:


4. Negyedik kép:
Ezeken a képeken látható, hogy a facebook, ha egy fb-oldalon nem megfelelő tartalmat talál, akkor nem vagy nemcsak az oldalt, hanem az oldal kezelőjét tiltja el mindentől, kezdetben csak egy napra

ALJAS, FEDETT OLDAL-LETILTÁS

Az 1 nap egyéni profilra vonatkozó letiltás után helyre állt a rend az adminisztrátor egyéni közösségi oldali profilja számára, viszont minden értesítés, utólagos közlés nélkül, se szó, se beszéd, hirtelen a semmiből, mindenféle figyelmeztetés nélkül elérhetetlenné tették az oldalt, így az adminisztrátorokon kívül mindenki más számára elérhetetlenné vált Drábik János facebook-oldala: ezt tükrözi a bejegyzés tetején levő kép. A Világhelyzete fb-oldalának egyik szerkesztőjét is egy Drábik-videó megosztása miatt tiltották le a facebook-ról ugyanígy. 
Egyébként írja a 888.hu is, hogy őket megfenyegették, hogy még 1 negatív poszt és törlik a facebook-oldalukat. Alex Jones-t a Twitter és a Facebook egyszerre törölte. Úgynevezett “független” (=balliberális, értékrelativista, nemzetellenes globalista, muszlim migráns invázió-barát) oldalakat nem törölnek.
A globális véleménydiktatúra MÁR LÉTEZIK. És ezt a háttérhatalmat a balliberális politikai erők szolgálják ki, ahogy a kommunizmus idején, úgy most is.

A DAVID ICKE KONFERENCIÁT AZ INDEX TILTATTA KI AZ ELTE-RŐL

David Icke az a nemzetközi színtéren, mint Drábik János nekünk Magyaroknak! Nagyon sokan a Drábik-követők közül köszönhetjük a tájékozottságunkat annak is, hogy David Icke könyveit, videóit is olvastuk, hallgattuk éveken át. Beszámoltunk arról is a közösségi oldalon, hogy az index.hu nevű oldal kérte meg az ELTE vezetőségét arra, hogy tiltsák ki David Icke október 19-ére oda szervezett eseményét az egyetem területéről.
A módszer a szokásos: kiragadtak néhány mondatot Icke-tól és ezzel járatták le. Drábik János zsidóságról írt kettő könyvéből is 1-etlen 1 darab rövid mondatot tudtak csak kiragadni kötekedési alapként. A maradék 99.999999% amit mond, az nem érdekes (az, hogy ő rabbival átnézette a könyveket, aki nem talált tényszerűen kifogásolható érdemi tartalmat, az kevésbé zavarta őket, a szokásos kettős mérce és logika-ellenesség). A “világkormány” szót ötször is kimondó vidéki származású politikussal ugyanígy járnak el a tájékozatlanok és a bérkommentelők.
A z   e g y h á z a k   s z e r e p é t   m a   a   m é d i a   t ö l t i   b e .

LÁSSUK A NAGYOBB KÉPET!

George Orwell forog a sírjában: mint ismeretes, 559 facebook-oldalt és 251 facebook-profilt távolított el a háttérhatalmat kiszolgáló, nemzetállam-ellenes, balliberális Kékoldal október második hetében, ennek áldozatául estek nagy nevű, több MILLIÓS követettségű alternatív hírforrás oldalak is, de az orosz állami hírtelevízió, az RT jelentősebb vezéregyéniségeit is.
Emlékszünk még, mikor a V4-ek újságjának weboldalát, a bevándoroltatás-kritikus, migránsinvázió-ellenes Visegrad Post-ot a német székhelyű Telekom magyar internetszolgáltató elérhetetlenné tette magyar internet-címekről (IP-címekről)? Lovas István csinált is belőle nagy perpatvart azokban a napokban.
A közös pont minden esetben az, hogy ez a törlés és likvidálás kizárólag a hagyományos, konzervatív, polgári, keresztény, nemzeti ideológiájú és beállítottságú oldalakat érinti (iszlám terroristák közösségi oldalait nem törlik). Kizárólag a globalista, liberális eszmékkel ellentétes, a multikulturalizmust (=iszlamizálást), az “Open Society” ideológiát, a bevándorlási invázió tervét kritizáló gondolatokat nem tűrik meg.
A RÖVID TÁVÚ CÉL: A POLITIKAI VÁLASZTÁSOKAT A MÉDIÁN KERESZTÜL KÍVÁNT IRÁNYBAN BEFOLYÁSOLNI. A távlatibb cél: az emberek tudatát kívánt irányban  befolyásolni és kordában tartani (Svédország esete mutatja, hogy elmét befolyásolni képes folyamatos HAARP-ozással egy egész társadalmat lehet elbutítani (a földi támaszpontokat igénylő régi típusú HAARP technológia óta már műholdakkal is elérhetők hasonló eredmények).

MERRE TOVÁBB?

Várunk néhány napot, hátha visszaállítják az oldalt: a világhelyzete fb-oldalát is törölték már és visszaállították. És ha nem állítják vissza, akkor létrehozunk egy új Drábik János fb-oldalt, ahol ezentúl inkább csak a videóit tesszük közzé.
És most lássuk a két tanulmányt, ami tényként bizonyítja a háttérhatalom mesterkedést, hogy az internetet nem-kormányzati hálózatiakkal, de az amerikai “nemzet”-biztonsági szolgálatokat is felhasználva saját magáncéljaikhoz, behálózzák és cenzúra alapú tudatátalakító propaganda-gépezetté tegyék.

A 49 OLDALAS KÉK KÖNYV: A FACEBOOK-CENZÚRA DOKUMENTUM

Mint ismeretes, kiszivárgott egy szupertitkos dokumentum: a háttérhatalom 49 oldalas Stratégiai Akcióterve: hozzáférhetővé vált egy teljes belső dokumentum, mely leleplezi és bizonyítja, hogyan hajtja végre, tervezi el és hogyan működteti a Soros-szervezetek által irányított háttérhatalmi hálózat, azaz a TELJES internetes közösségi média és hagyományos média, valamint egyéb álcivil szervezetek melyek kiszervezett titkosszolgálatok, a TÁMADÁSUKAT és védelmi rendszerüket azon nemzeti-keresztény erők ellen, melyek a balliberális ideológia hanyatlásával egyre erősödő nemzeti vezetőkben öltenek testet, beleértve Donald Trump elnökké választását és teljes bizonyossággal a hamarosan elkövetkező Európai parlamenti, magyarországi önkormányzati választásokat és leendő bármilyen választásokat bárhol a világban!
A negyedik hatalmi ág a média, az ötödik hatalmi ág az NGO-k! E kettő illegitim új hatalmi ág hackeli meg az első három legitim hatalmi ágat — és a világ jogrendszerét szándékosan nem készítik fel erre!

LETÖLTÉS #1:

Soros Stratégia Akcióterve, 49 oldal – Democracy Matters, Strategic Plan for Action
vagy
vagy a világhelyzete jóvoltából:


Tegyük hozzá még, a háttérhatalom kirakati bábuja, egyik fő végrehajtója, George Soros főtervének szerves része a harmadik hatalmi ág, az igazságszoltáltatás kisajátítása, a bírók megvásárlása, legutóbb Albániában járt sikerrel: az Európai Emberi Jogi Bíróság új bírája az ő támogatottja, szponzoráltja lett! Magyarországon is az ő NGO-i tudatformálják a bírókat! HA A MÉDIA (=A MAI EGYHÁZ) ÉS AZ IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS VELED, KI ELLENED? De saját pártja is van már, az Éjjeli Őrség ill. a teljes ellenzék! Amerikában a jelenleg ellenzékben lévő Demokrata Párt! (megj.: első hatalmi ág: országgyűlés, második hatalmi ág: kormány).
De menjünk tovább a nyúl üregében!

A 85 OLDALAS GOOGLE-FÉLE VÉLEMÉNYCENZÚRA DOKUMENTUM

A Google-tól is kiszivárgott egy terjedelmes, dupla ekkora dokumentum, “A Jó Cenzor” címmel (mintha csak a Terror Háza egyik mondatát olvasnánk: Minden bottal tudni kell ütni). EredetiBreitbart cikk itt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések