A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Anyázásba és akasztásra való buzdításba fulladt Márki-Zay “szülői értekezlete”

Valami nagyon nincs rendben Hódmezővásárhelyen Márki-Zay Péter szereteturalma alatt. 
Annyira elharapóztak a pártok fölötti ember regnálása alatt az indulatok, hogy legutóbb a Márki-Zay által a városi stadionba szervezett úgynevezett “szülői értekezleten” undorító, gusztustalan beszólásokat kaptak azok, akik nem értettek egyet a polgármesterrel és aggódnak a helyi futballklubért, és nem akarják, hogy elkallódjanak a gyerekek. A Márki-Zay álláspontját védő káromkodó és gyalázkodó bérordítók akasztást vizionáltak, köpedéknek nevezték a felszólalókat és más kedves beszólásokkal erősítették a hódmezővásárhelyi békét. Az esetről a promenad.hu számolt be.

Hódmezővásárhelyen a gyűlölet uralkodik a mindig másra mutogató, elvileg keresztény és jobboldali Márki-Zay Péter polgármestersége idején. Ha gond van, akkor azt a Fideszre fogja, valódi megoldási alternatívái nincsenek, azonban a szeretetet hirdető politikus jelenleg csak az elszabadult indulatokat írhatja működösének gyümölcsei közé.

A promenad.hu közölt cikket a legutóbbi botrányról, mely a helyi labdarúgást is érinti. A polgármester úgynevezett szülői értekezletet hívott össze a városi stadionba, ahol a helyi labdarúgó klub további finanszírozásáról tartottak volna kulturált vitát, megbeszélést. Az esemény azonban a beszámoló szerint nem éppen úgy alakult, ahogy ez Európában szokás:
Az utóbbi hetekben rendszeressé váltak az erőszakos, fenyegető megnyilvánulások. A sajtó munkatársait hol késeléssel, hol deresre húzással, hol baseballütővel történő veréssel fenyegették a „fanok”, most a városi stadionért, a helyi labdarúgásért, a gyermekek sportolási lehetőségeiért aggódó focistáknak, a Hódmezővásárhelyi FC vezetőinek is kijutott a „jóból” -írja a Promenád.
Az elvileg fórumnak összehívott találkozón a polgármester úgy érvelt, hogy nem TAO-ból kell fenntartani a sportot, figyelmeztetett, hogy vége az aranyéveknek, mindenki készüljön arra, hogy más világ lesz. Vinnai István, a helyi futballklub, a HFC elnökségi tagja viszont azt kérte Márki-Zay Pétertől, hogy az önkormányzat, mint “gondos gazda” oldja meg a gondokat, hiszen így a gyerekek nem az utcán kallódnak, sportolni, focizni járnak. A fenti hozzáállásból világossá válik Márki-Zay kereszténysége és jobboldalisága, a baloldal híresen egyszerű módszerében bízva, magasról ejt a gyerekekre, a helyi sportra, ha valami gond, akkor viszont az nem az ő hibája, hanem a sátáni Fideszé. Polgármesterként nem lehet tudni, hogy milyen hosszú jövő vár egy ilyen politikusra, aki ha gond van, elbújik, másra mutogat, produktív munkát azonban nem tud felmutatni.

A polgármestert követő slepp azonban a vitát másképp értelmezte, ezért Vinnai beszédének végén ezeket a szép mondatokat kiabálták sportvezetőnek:

Vissza! A kötélre! Fölhúzni a fára!

Azonban ezzel még nem volt vége, aki a sportért szólalt föl, ocsmány bekiabálásokat kapott a szeretetet hirdető Márki-Zay táborból. A volt sporttanácsnokot ezzel a kedvességgel lepték meg:

Nincs itt foci, mit akarsz, mi a f*szról beszélsz, te? […] semmire sem jó, egy nagy köpedék!

Ezzel még nem volt vége az előadásnak, de hasonló hangulat jellemezte az egész “megbeszélést”. A polgármester azonban bebújt az arctalan söpredék mögé, mindezt a hódmezővásárhelyi polgárok többségének véleményével azonosította. Így nyilatkozott a zoom.hu oldalnak:

Hódmezővásárhelyen amúgy nagyon békés emberek mondanak nekem olyanokat, hogy most már hetekig bírnák pofozni a fideszeseket, és ez még a legkevesebb.

Úgy tűnik, hogy a szeretet ereje egyelőre nem tört utat magának Hódmezővásárhelyen, a polgármesterrel egyet nem értők azonban megtanulhatták, hogy Márki-Zay keretlegényei mindenhol kimondják majd kedves gondolataikat, akasztást követelve, más édesanyját szidva, követve a vezért. Nem biztos, hogy a polgármester további hergelése jót tesz a jelenlegi állapotoknak, úgy tűnik, hogy a szeretet hatalma kevés lesz Hódmezővásárhelyen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések