A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tarolt a kormánypárt – Pakson 94 százalékkal nyert a Fidesz

A baloldali ellenzék (ide számítva a Jobbikot is) képtelen volt jelöltet állítani
Időközi önkormányzati választásokat tartottak Pakson, ahol a fideszes jelölt, Ulbert Sándor a leadott voksok 94,44 százalékát szerezte meg. A baloldali ellenzék (ide számítva a Jobbikot is) képtelen volt jelöltet állítani.

A paksi időközi választásokon a Fidesz színeiben Ulbert Sándor indult, akinek csupán egyetlen kihívója volt, azt is a Munkáspárt indította.

Ulbert a leadott voksok 94,4 százalékát szerezte meg, amely 289 szavazatot jelent. A munkáspárti jelölt, Szarka Sándor 5,5 százalékot kapott.

5 százalék alatt az MSZP

Békésen is új önkormányzati képviselőt választottak, ott is a Fidesz győzött 52 százalékkal. Ez a körzet azért érdekes, mert itt az MSZP nem érte el az öt százalékot sem, csupán 14 szavazatot kapott. Pásztor Szidónia 54,2 százalékkal (187 szavazat) nyert.

Vasboldogasszony új polgármestere Németh Zsolt

Az időközi választáson a település 470 választópolgára közül 274 szavazott, egy voks érvénytelen volt. Németh Zsolt, aki eddig képviselő-testületi tagként tevékenykedett, 142 szavazatot kapott. Kihívói közül Zsuppán Béla 99, Laska Róbert 32 voksot gyűjtött össze. A települést 2010 óta irányító polgármester, a szintén független Mazzag Géza egészségi állapota miatt mondott le májusban.

(Forrás: 888.hu)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések