A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Labdarúgás: csak hármat kapott az amatőr dán válogatott Szlovákiában

A profi játékosok bojkottot hirdettek a Dán Labdarúgó-szövetséggel szemben.
Furcsa történet, maradjunk annyiban. A szlovák labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte felkészülési mérkőzésen Dániát szerda este. Ez a siker önmagában hatalmas meglepetésnek számítana a világranglista kilencedik dánok ellen, de az előzmények ismeretében más a leányzó fekvése.

A Dán Labdarúgó-szövetség viszonylag hosszú ideje áll hadban a válogatott játékosokkal, illetve a játékosok velük, de megállapodásra egyelőre nem került sor. A vita csomópontja természetesen a pénz, a szponzori szerződésekről nem sikerül megegyezni.

A profi futballisták ezért bojkottot hirdettek, így történhetett meg, hogy a Szlovákia elleni találkozóra harmad- és negyedosztályban futballozó játékosok, illetve futsalosok verbuválódtak össze dán válogatott címszó alatt és tulajdonképpen helyt is álltak.

A dánok vasárnap Wales-szel játszanak a Nemzetek Ligájában, de ahogy a szlovákok ellen, akkor sem Aage Hareide szövetségi kapitány irányítja majd a csapatot, mert a szövetség nem szeretné, ha a kapitánynak olyan játékosokkal kellene dolgoznia, akiket nem is ő hívott be.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések