A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kitálalt Csobot Adél! Elmondta milyen apa valójában Istenes Bence

Nem kertelt!
Szinte minden perce be van osztva Istenes Bencének: két ország között ingázik, hogy műsorvezetői feldatait maximálisan el tudja látni. Németországban az X-Faktor műsorvezetését bízták rá, itthon a Szenzációs Négyes moderátori feladatait látja el. Vajon a sok munka mellett mennyire tudja ellátni az apai teendőit is?

Csobot Adél hálás, hogy Bence ösztönösen jó apuka, aki kiveszi a részét mindenből, és nem ódzkodik az „anyásnak” titulált feladatoktól sem.

„Mint ahogy ahhoz is két ember szükséges, hogy egy gyermek megszülethessen, a további létben is fontos, hogy a két fél együttműködjön. Én úgy érzem, hogy nálunk nincs apa anya nélkül és nincs anya apa nélkül. Számomra az apa valóban a segítséget és a támaszt jelenti” – kezdte Adél. „Elképesztően felnézek Bencére, értékelem és megbecsülöm azt, hogy mennyire ösztönösen jön belőle minden apai érzés és gondolat. Ő tényleg az, aki az első pillanattól kezdve – viccesen szólva – kikapja a nővér kezéből a gyereket, hogy megfürdethesse és felöltöztethesse” – mondta az énekesnő az Apa Magazinnak. „Nálunk nincsenek külön anyás és apás feladatok. Ugyanakkor apás programok természetesen vannak, főleg mert a kicsik számára nagyon „menő” apával lógni és fiús dolgokat csinálni.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések