Hirdessen itt

Kinek a szégyene Chemnitz?

Chemnitz a jelenlegi német politika, az elhallgatás, az eltussolás, a hazugság és a „false flag” kudarca, de e pillanatban úgy tűnik, polgárai megvédik magukat, követelve a jogállam visszaállítását.
Elöljáróban: ha valaki a Német Szövetségi Köztársaságban nyilvánosan, de különösképpen a rendőrség jelenlétében a náci Hitler-köszöntést mutatja, anélkül, hogy a helyszínen letartóztatnák, az vagy fizetett provokatőr, vagy az állambiztonsági szerv (Verfassungsschutz) beépített embere. 2015-ben változtatta meg a német kormány a neonáci szervezetekbe beépített állambiztonsági ügynökök (V-Leute) jogi helyzetét. Ez azt jelenti, hogy a „hihetőség miatt” a becsempészett és a „szélsőjobboldali” szervezetekbe beépített állami megfigyelők büntetlenül követhetnek el olyan cselekményeket, amelyekért a szélsőjobboldalinak – akármit is jelentsen ez – titulált polgár többéves szabadságvesztést is kaphat.
A német alkotmánybíróság 2002-ben képtelen volt az NPD náci pártot betiltani, mert kiderült, hogy több, titokban beépített ember található a párttagok között, mint igazi (neo)náci. A Bild Zeitung képén látható személyek közül az első (balról) a trikóján az URBANDIST feliratot viseli, amely egy ultrabalos csoportosulás neve, és az illető a karlendítés után visszarohant az Antifa „ellentüntetők” táborába, ahogy több szemtanú is állította. A második személy – bennfentes körök információja szerint – egy régóta a náci miliőbe beépített állambiztonsági munkatárs. A harmadik személy pólója a militáns környezetvédők „Aloha Mother Fx(!)ckers” szlogenjét viseli. Kell még valamit mondanunk?

A chemnitzi események bejárták a világsajtót, még az ENSZ jordániai származású emberjogi díszpéldánya, Said Raal al-Hussein – hazánk „jó barátja” – is aggódott egy sort a történteken. Az évek óta tartó, vérrel és gyalázattal szennyezett nyom, amelyet az arab hordák hagynak maguk után Németországban, nem hozta ki ennyire a sodrából. Az őslakos németek jogos tiltakozása – akik nem a luxus elefántcsonttornyaikban, hanem a saját szomszédságukban, a saját bőrükön élik át az arab és afrikai invázorok agresszióját – azonban a jogállam miatti rettegéssel tölti el a nemes gondolkodású férfit.

A német kormány és a Merkel-konform média mindent megtett annak érdekében, hogy a világsajtó és a nemzetközi szervezetek kórusban szörnyülködjenek a „nácizmus és idegengyűlölet” kelet-németországi feléledésén. Már megint a szászok, a kelet-németek, a progresszió és a nyílt társadalom „bigott” ellenfelei! – siránkoztak szinkronban a mainstream média jeles képviselői,  miközben öngyűlölő habitussal megpróbálták elhitetni a világgal, hogy az „összecsődült csürhe” (mondta előbb Steffen Seibert kormányszóvivő, majd maga Angela Merkel) külföldiekre, azaz másként kinéző emberekre vadászott volna!

Ez volt az első öngól ebben a hamarjában összetákolt, úgynevezett false flag akcióban (hamis zászló művelet). Daniel Hillig, az egyik lemészárolt áldozat a kubai-német gyökerei miatt szintén másképpen nézett ki, mint az átlag német. A súlyosan megsebesült másik két áldozat, akikről a támadás óta egy hangot nem lehet hallani a médiában, az eddigi információk szerint orosz gyökerű németek voltak. Egyedüli pechjük, hogy egy pénzautomatához igyekeztek, és a szemtanúk elmondása alapján nagyjából tíz észak-afrikai kinézetű személy támadta meg őket.
Itt érdemes megemlíteni, hogy már a tavalyi chemnitzi népünnepélyt is masszív szexuális támadások miatt kellett idő előtt befejezni. Az sem titok, hogy a chemnitzi belváros újabban no-go zónaként szerepel a helyi sajtóban, mert a németek este már nem mernek arra járni, valamint az év első felében megszámlálhatatlanul sok migránsok által elkövetett bűncselekmény (erőszak, késelés) történt a városban. A sétálóutcát átvették az észak-afrikai bandák, amelyek az egymás és drogbáróik közötti háborúikat vívják meg szinte nap mint nap. Se a világsajtót, se a szövetségi, illetve helyi politikusokat nem zavarta az a tény, hogy azok, akik „mindig is itt éltek” (Angela Merkel legújabb definíciója a német népre) a saját életterükből kiszorultak. Az sem számít, hogy a chemnitzi gyilkosság óta számos más késelés és erőszak történt Németországban.

Szászország CDU-s miniszterelnöke, Kretschmer a német szövetségi rendőrség beavatkozását kérte, ami egyedüli lenne a szövetségi köztársaság történetében, mert ezt az osztagot eddig csak terrorista ügyekben vették igénybe. Horst Seehofer, a bajor származású belügyminiszter megígérte a karhatalmi segítséget. A város polgármesterét, az SPD-s Barbara Ludwigot 2002-ben csupán 90 napos pénzben megváltható büntetésre ítéltek – miután egy kerekesszékes embert halálra gázolt a sétáló (!) utcában –, s azért csak ennyire, mert a 91. naptól már büntetett előéletűnek számított volna. Alig meglepő módon időközben a Wikipédia törölte ezt a tényt az oldaláról. Ez az elvtársnő szervez hétfőre baloldali, anarchista résztvevőkkel tűzdelt punk-rock koncertet a jobboldal elleni harc jegyében. Az SPD-tulajdonban lévő észak-rajna-vesztfáliai helyi újságok már hirdetik is, hogy ingyenes autóbuszokkal viszik Chemnitzbe (kb. 400 km) az érdeklődőket.

Heiko Maas, szintén SPD-s  – korábban igazságügyminiszter – külügyér, akinek a németek az internetcenzúra törvényt (Netzwerkdurchsetzunsgesetz) köszönhetik, és akinek a fia a német Antifa aktív tagja, baloldali ellentüntetésre szólított fel.

A politikai és mediális össztűz elsősorban az AfD (Alternative für Deutschland) ellen irányul, mert Németország keleti felén – jogosan – óriási előnyre tettek szert. Az összehallucinált náci veszély, amelyre eddig egyetlen bizonyíték sem volt, a békét és nyugalmat akaró, a mostani rendszerrel elégedetlen polgárokat degradálja, érinthetetlen tabuvá stilizálva ezzel a radikálisan megnövekedett számú erőszakos bűncselekmények elkövetőit.

A szászok vállalták 1989-ben az NDK retorzióit és utcára mentek a gyilkos Honecker-rezsim ellen. Nem azért harcoltak annak idején, hogy most egy szofisztikáltabb, de lényegében hasonló elnyomó hatalom, a merkeli demokratúra áldozatai legyenek. Dr. Udo Ulfkotte 2009-ben jelentetett meg egy könyvet, amelyből bestseller lett „Vorsicht Bürgerkrieg!” (Vigyázat polgárháború!) címmel. Ő már akkor figyelmeztetett a nyíltnak kikiáltott társadalom, a multikulti következményeire.

Chemnitz a jelenlegi német politika, az elhallgatás, az eltussolás, a hazugság és a „false flag” kudarca, de e pillanatban úgy tűnik, polgárai megvédik magukat, követelve a jogállam visszaállítását.

(Forrás: demokrata.hu)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések