A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Heti horoszkóp szeptember 17-től 23-ig: a Nyilas jó hírre, a Mérleg új hódolóra számíthat

A heti horoszkóp a szerelemben és a munkahelyi sikerek terén is ígéretes napokat jósol.
Az ősz, ha ilyen napsütéses, akkor a legszebb. az évszak, noha még alighogy beköszöntött, a szép idő mellett pozitív eseményekkel is máris megajándékoz sokakat. Ez a hét a szerelem és az előbbre jutás, a sikerek terén ígéretes.

Természetesen, mint mindig, most is lehet fordulatokra számítani, de hála a ragyogó időnek, a legtöbben tele vagyunk energiával, és minden kanyart játszi könnyedséggel veszünk.

KOS ( III. 21 - IV. 20. )

Kíváncsiskodó lehetsz a héten, de, ami érdekel, az csak a jövőben derülhet ki a számodra. Próbáld gondolataid elterelni, és elfogadni, várnod kell. Párod és közted némi féltékenység várható, de őszinte beszélgetéssel rövidre zárhatjátok. Szingliként egy nőben riválist látsz, de ne feledd, akit neked szánt a sors, a tiéd is lesz. 

BIKA ( IV. 21 - V. 20. )

Pénzügyeidben változás várható. A közeljövő egész más képet fest e téren, mint a közelmúlt. Új tervek születhetnek meg benned az anyagiak kapcsán. Párod bókok tengerével áraszt el, hála ragyogásodnak. Nincs párod? Valakinek egy, az ismerkedésre teljesen alkalmatlan helyen akad meg rajtad a szeme. Ha kreatív, megoldja. 

IKREK ( V. 21 - VI. 21. )

Valamit, amit rég keresgélsz, végre megtalálhatsz. Most nagyon jók a megérzéseid, így egy váratlan pillanatban ugrik be az is, ezt a dolgot hol keresd. Képességed kamatoztasd a munkában és a szerelemben is! Utóbbi terén fontos következtetésre jutsz kapcsolatodban, egyedülállóként pedig véletlenül ráérezhetsz, hol futhatsz össze jelölteddel.

RÁK ( VI. 22 - VII. 22. )

Úgy érzed, sok fölös energiád van? Esetleg hiányzik a mozgás, mert ülőmunkát végzel? Jó hírünk van: ezen a héten kellőképpen elszánt, lendületes és energikus lehetsz ahhoz, hogy elkezdj, vagy komolyabban kezdj sportolni. Szerelmi életed váratlan pozitív fordulatot tartogat, szingliként és párban is. 

OROSZLÁN ( VII. 23 - VIII. 22. )

A napokban forradalmi ötleted támad. Megvalósítása terén mindenképp tájékozódnod érdemes, még akkor is, ha van elképzelésed, miként fogj hozzá. Ha párban vagy, egy fontos kérdésben fordulhat hozzád tanácsért. Törekedj a lelkes tervezgetés közepette is figyelni rá. Szingliként jó eséllyel izgalmas flört bontakozik ki. 

SZŰZ ( VIII. 23 - IX. 22. )

A munkában ismeretlen feladattal bízhatnak meg, de nincs okod aggodalomra. Nagyon hamar feltalálod magad, és ráérzel az ízére. Ha párban vagy, egy közös utazás merülhet fel, melyet azonban ősz végére halasztanátok. Ha szingli vagy, az online ismerkedésnek érdemes adnod most egy esélyt. Hét végére már randid is lehet. 

MÉRLEG ( IX. 23 - X. 22. )

A munkahelyen most minden flottul mehet, hála energikusságodnak és kitartásodnak. A kollégák bizonyára irigylik is lendületed. Párod több új ötlettel is előrukkolhat jövőtök kapcsán, de nem mind lesz kedvedre való. Beszélgessetek! Ha nincs párod, új hódoló kerülhet a láthatárra, és nyomban ostromolni is kezd. 

SKORPIÓ ( X. 23 - XI. 21. )

Egyik ismerősöd ismerőse révén jó munkához juthatsz. Ha kétségeid vannak, akarsz-e váltani, inkább gondold át kétszer is, nehogy később bánd a döntést. Párod és közted fellobbanhatnak a szexuális energiák, vonzalmatok a tetőfokára hág. Nincs párod? Valaki a környezetedből félreérthetetlen jeleket kezdhet küldeni. 

NYILAS ( XI. 22 - XII. 21. )

Remek, a magánéletedet érintő hírek érkezhetnek. Heted ezzel máris bearanyozódott, és pozitív gondolatokkal telítődsz. Párod egy megnyilvánulása büszkévé tehet, és, ha lehet, még jobban beleszeretsz. Nincs párod? Első látásra tetszik meg valaki, akit az utca forgatagában pillanthatsz meg. Vajon te is tetszel neki? 

BAK ( XII. 22 - I. 20. )

Kisebb-nagyobb kiadások lehetnek kilátásban, ami aggaszthat. Mindenekelőtt készíts költségvetést. Ez segít átlátni az anyagiakat, és meg is nyugtat valamelyest. Párod és közted felmerülhet egy kérdés, amiben közösen kell döntenetek. Nincs párod? Ha kétségeid vannak hódolód kapcsán, gondold újra a dolgot alaposan! 

VÍZÖNTŐ ( I. 21 - II. 19. )

Valaki szívességet kérhet tőled, és ennek teljesítése számodra is öröm lesz. Pároddal közös ötletetek támad, melynek megvalósítása csupa-csupa izgalom lehet. Ha nincs párod, egy új jelölt bukkanhat fel környezetedben. Rég nem gyakorolt ekkora hatást rád ismeretlenül senki. Lehet, hogy ebből még lesz valami? 

HALAK ( II. 20 - III. 20. )

Örömhírt jósol neked a hét, mégpedig karriered vonatkozásában. A hír egy korábban remélt, de már elengedett dologhoz kapcsolódhat. Párodat titkolózónak találhatod, de ne gondolj máris rosszra: inkább beszélgessetek többet! Nincs párod? Valaki, aki vonzalmát egyelőre véka alá rejti, csak rád gondolhat. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések