A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Európa sírásói

Írhattam volna azt is, hogy tarka ruhás bohócok és öreg hippik támadták Magyarországot, hiszen kinézetre azok voltak, akik felszólaltak és gyalázták nemzetünket. Ám ezek veszélyes bohócok, olyanok, mint Stephen King rémálomszerű Krajcárosa az Azban, akinek vidám álarca alatt tűhegyes fogak vannak. A brüsszeli bohócok szivárványzászlóba és liberális mezbe öltöztek, mint aranyos gondviselő nénik és bácsik, akik halálra aggódják magukat a szegény menekültekért és a demokráciáért: Jaj, az a szörnyű kerítés, az a szegény Népszabadság, CEU- és genderszak nélkül vége lesz a világnak, aranyoskáim! Mézeskalácsházas parlamentjükben pedig egyre őrültebb terveket szőnek a kontinens és a nemzetállamok ellen, de erről majd kicsit később.
Ránézésre csupa féltés és jó szándék mind, legalábbis azok számára, akik már teljesen elrugaszkodtak a valóságtól, és kellőképpen polkorrektek, mint a Juncker-féle isiász.

Egy tarkabarka ruhás, ápolatlan nénike azért támadta Orbán Viktort, mert nem ment el a melegfelvonulásra. Nem úgy, mint Emmanuel Macron, aki büszkén masírozott az LMBTQ pávatollas képviselői között. Gender néni sem tud távlatokban gondolkodni, mert akkor elmerenghetne azon, hogy a muszlim bevándorlók hogyan fognak viszonyulni majd a Pride-hoz hasonló felvonulásokhoz.

Az iszlámban nincs helye ezeknek a tanoknak, és a saría szerint akár halállal is büntethetik az „alternatív szexuális beállítottságot”. Az Iszlám Állam területén a melegeket toronyházak tetejéről dobálják le. Ezek a balosok annyira sütkéreznek a saját aurájukban, hogy közben saját sírjukat is ássák, nemcsak Európáét.

Az újságírók is remekeltek a sajtótájékoztatón. Miért nem tart Orbán Viktor nemzeti konzultációt, tette fel az ezerdolláros kérdést az egyik hölgy. Azt hitte, ez most minden ötletek anyja. Hát nem, így döbbenten konstatálta, hogy kormányunk minden fontos ügyben tartott, tart nemzeti konzultációt. Még ilyet, egy diktatúrában, még jó, hogy a népszavazás nem került terítékre, az kiégette volna a biztosítékot sokuknál. Annyira nyilvánvaló volt: nemcsak hogy magyarul nem tudnak, hanem lövésük sincs a magyarországi helyzetről.

Az egyértelmű, hogy sem a képviselők, sem a sajtó képviselői nem olvasták a kormány cáfolatát, pedig mindenki megkapta. Nemcsak nekem, hanem sok kollégámnak ugrott be a Tanú című film híres jelenete: Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet! Ilyen koncepciós perről a legsötétebb Rákosi-érában lehetett hallani, az ítélet már itt is rég megszületett Soros tollából. A valóság, a tények senkit sem érdekeltek.

Már önmagában egy vicc, hogy Judith Sargentini, ahogyan ő maga is állította, privát ügyben jött Magyarországra adatokat gyűjteni. Az meg, hogy kiktől szerezte az információkat, önmagáért beszél: RTL Klub, 444.hu – ha itt megállunk, rögtön fel is tehetjük a kérdést, hogy milyen jogon formálnak politikai véleményt hírcsatornák, amelyek saját állításuk szerint demokratikusak és függetlenek? Na jó, ez csak szarkazmus volt, az egész színjáték annyira álszent és hazug volt, hogy azt már ragozni sem lehet.

Ha Judith Sargentini Pinocchio lenne, akkor az orra elérne Gibraltárig, annyi hazugságot hordott össze. Antiszemitizmus? Amikor pont nálunk zéró tolerancia van érvényben ezzel kapcsolatban? Nemcsak a holokauszttagadás, hanem annak lekicsinylése is bűncselekmény. Antiszemita támadások nem Magyarországon történnek, hanem Franciaországban és Németországban, és érdekes módon az elkövetők migránsok. Persze erről nem ildomos beszélni. A magyar sajtószabadság is kedvenc témája Sargentininek, ám a szigorú állami felügyelet és a durva ideológiai cenzúra alatt álló komplett német sajtót persze nem veszi górcső alá az elhallgatott vagy elferdített hírek miatt.

És ha már Németországról beszélek, akkor érdemes az Angela Merkel jelentette veszélyekről is szót ejteni. A minap – mint Caligula modern női változata – lefelé fordította hüvelykujját, és Horst Seehofernek meg kellett adnia Hans-Georg Maassennek a kegyelemdöfést.

Az Alkotmányvédelmi Hivatal igazgatója el lett bocsátva. Távoznia kellett, mivel szembe mert menni a kancellár asszonnyal. Nem volt hajlandó hazugságokat terjeszteni a chemnitzi eseményekkel kapcsolatban arról, hogy az ultrajobboldal szabályos embervadászatot tartott a szász városkában, miután három migráns megkéselt egy helyi férfit. Maassen óvatosságra intett, és kifejtette, hogy ne az Antifa Twitter- és Facebook-posztjai alapján értékeljék a kialakult helyzetet, mivel azok ferdítik a tényeket. A felderítés pont Maassen hivatalának a feladata volt.

Merkel hallani sem akart a tényekről. Neki elég volt a baloldali sajtó fröcsögése és a liberális ajvékolás. Chemnitzből a tévé, az újságok és a közösségi média egy náci fészket gyártott. A tények és a nyomozati anyagok senkit nem érdekeltek. Maassen amúgy régóta rajta volt Merkel feketelistáján, hiszen a megfontolt titkosszolga már többször figyelmeztette a berlini bürokratákat a bevándorlás veszélyeire, úgymint a terrorizmus és a köztörvényes bűncselekmények ugrásszerű növekedésére. Seehofer próbálta menteni kollégáját, ám Merkel hajthatatlan maradt, sőt a belügyminisztert is egyre durvább támadások érik.

A Der Spiegel című balliberális hetilap címlapján Seehofer arca látható, ahogy a Gefährder (veszélyeztető) melléknév van aláírva. Ezt a kifejezést használják a titkosszolgálatok a potenciális terroristákra. Nagyszerű! Aki a demokráciát és a tényszerűséget képviseli, az a balliberális média szerint veszélyt jelent az országra nézve. A zöldek és a szocik már régóta meg akarják reformálni a titkosszolgálatot. Liberalizálni akarják és átláthatóvá tenni. Ennek pedig hatalmas nemzetbiztonsági kockázata lesz. Oda vezet, hogy ezentúl egyetlen ügynök vagy felső vezető sem mer majd kiállni az igazáért és a valós tények védelmében, mivel ez az állásába kerülhet.

Gondoljunk bele: ha Orbán Viktor önkényesen elbocsátaná valamelyik szakszolgálat igazgatóját, na, ahhoz mit szólna Brüsszel? Azonnal diktatúrát üvöltenének, és már az újabb kötelezettségszegési eljárást hegesztenék ellenünk. A CEU bezárásának hazugsága is vesszőparipája a demokrácia őrzői-nek. Arra sem vették a fáradságot, hogy megnézzék az egyetem angol nyelvű honlapját. Ott a vezetőség minden most kezdő diákot biztosít arról, hogy itt, Budapesten fognak lediplomázni. Igazából minden torzítás csak arra ment ki, hogy büntessék Magyarországot a migrációs politikája miatt.

Még le sem hervadt Sargentini arcáról a győzelem mosolya, amikor Brüsszel már újabb támadást indított a migrációt ellenző országok ellen. Fel akarják turbózni a Frontexet 10 ezer felfegyverzett főre, és ki akarják venni a határvédelmet a nemzetállamok kezéből. Ebbe belegondolni is rossz…

A magyar határkerítés eddig is szúrta a brüsszeli bürokraták szemét, most látnak rá sanszot, hogy lebonthassák, és a Frontex zsoldosai dönthessék el, hogy ki az igazi menekült. Kétlem, hogy bárkit is elutasítanának, aki be akar lépni Magyarország területére. Újra százezrek vennék az irányt a szerb–magyar határ felé. Nem tudni, ezt Ausztria meddig tolerálná, hiszen mi csak tranzitútvonal lennénk Ausztria és Németország felé. Ha Kurzék egyszer csak lezárnák határaikat, akkor elképesztő embertömeg rekedne itt. Ebbe belegondolni is rossz. Az agresszív, továbbhaladni akaró áradat már megmutatta a röszkei csatában, hogy mire képes. Mit tenne akkor egy százezres tömeg?

Brüsszel, Merkel vagy Macron egy szóval sem említik az európai határok lezárását, hanem inkább legális migrációs csatornák létrehozásáról beszélnek. Orbán Viktor beszédéből szerencsére kiderült, hogy ez a csatorna nem mi leszünk. A határok védelmét nálunk továbbra is a zászlóra és az alkotmányra felesküdött katonák és rendőrök fogják elvégezni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések