A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elütött egy biciklist majd továbbhajtott a "lelkiismeretes" sofőr Debrecenben

A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik. 
A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 09010/2253/2018. bűnügyi számon eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – adta hírül a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen személy közlekedett az általa vezetett fekete színű Audi típusú személygépkocsival 2018. szeptember 19-én 12 óra 30 perc körül Debrecenben a Létai úton, a Keresztesi utca felől a Vámospércsi út irányába.

Haladása során a sofőr Vámospércsi útra kanyarodott, amikor a kereszteződésében elütött egy kerékpárost.

A járművezető anélkül, hogy a balesetben megsérült férfinek segítséget nyújtott volna, elhajtott a helyszínről.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések