Hirdessen itt

Zokogva borult testvére kajraiba a parklandi mészáros

Nikolas Cruz 17 ember életét oltotta ki és 17 másikat megsebesített egy floridai iskolai lövökdözés során februárt 14-én.
Egy nemrégen napvilágot látott videó arról tanúskodik, hogy nehezen viseli a bezártságot, legalábbis erre utal, hogy zokogva borul az őt látogató 18 éves testvére, Zachary karjaiba.
– Az emberek azt hiszik, egy szörnyeteg vagy – kezdte a beszélgetést a fiatalabb fiú – Mit gondolsz, mit szólna most anya, ha látná… még én is sírtam miattad – hangzanak el a szívszorító és egyben számonkérő szavak Zacharytól, melyre Cruz zokogásban tör ki.
Egy másik videón, ami akkor készült, amikor egy nyomozóval beszélt, bevallja, hogy meg akar halni és fegyvert formál ujjaiból, majd a halántékához tartja kezét, immitálva a fejlövést.
Nevelőanyjuk, Lynda alig három hónappal a lövöldözés előtt hunyt el, de azt nem tudni, hogy ez mennyire befolyásolta a fiatalt borzasztó tettében. A lövöldözés után Zacharyt is letartóztatták, de hamar tisztázódott, hogy nincs köze a mészárláshoz.
Sokak szerint halálbüntetéssel kellene súlytani a tinédzser tömeggyilkos Cruzt, mások úgy vélik, ez túl könnyű bűntetés volna és inkább örökre a rácsok mögé kellene zárni őt, ám ügyében egyelőre nem született ítélet – írja a Daily Mail.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések