A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vasvári Vivien rátett még egy lapáttal Palvin Barbara kritizálására

A luxusfeleség a Nyerő Páros csütörtök esti adásában konkrétan kövér nőnek nevezte az egyik legsikeresebb magyar modellt, Palvin Barbarát, miután kiderült, hogy Dobó Ági párjának bejön. Az internet népe persze szokás szerint beindult és kiosztották Vasvári Vivient, aki reagált a dologra.
Ez az én véleményem, a saját magam nevében beszéltem, és védeni fogom Ágit, mert egy gyönyörű kétgyermekes anyuka, aki ráadásul egy vékony, csinos nő! Ebben a sztoriban mindig ez lesz a véleményem, és bárki fikázhat emiatt, pont nem érdekel… Azt hozzátenném, hogy nem azt mondtam, hogy Palvin Barbi nem szép vagy nem sikeres, hanem alkatra sehol sincs Ágihoz képest, de szerintem a fotók mindent elárulnak, és nem az agyonretusált, vékonyított képekről beszélek! Le lehet szállni rólam!
– mondta az nlc-nek Vasvári, aki ezután rátett még egy lapáttal.
De ha már itt tartunk, én, ha ilyen világhírű modell lennék, biztos mindennap az edzőteremben lennék a helyében, hiszen a testéből él, vigyáznia kell rá! De sosem állítottam azt, hogy csak a vékonyak a jó nők, vagy csak ők a szépek. Ez ízlés kérdése.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések