A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Öngyilkos lett Pásztor Anna rajongója

Nincs szerencséje mostanában a rajongóival Pásztor Annának.
Alig pár napja próbáltak az énekesnő életére törni, most pedig egy újabb tragédia látott napvilágot.

Anna mindig is közvetlen, szinte már baráti viszonyt ápolt a rajongóival, ám ennek is megvannak az árnyoldalai. Néhányan már lelki vezetőként tekintenek rá, tőle várják a megoldást életük problémáira. Anna a Ripostnak mesélt arról a megrázó történetről, amikor az egyik rajongója öngyilkos lett, miután írt neki egy búcsúlevelet.
„Négy hónappal ezelőtt egy fiatal, angyalarcú fiú ezoterikus vezetőt látott bennem. Nyugtalan volt és depresszív, aztán egy napon írt nekem egy búcsúlevelet, majd megölte magát. Úgy tudom, régóta komoly pszichiátriai problémákkal küzdött” – mondta a lapnak.
A közelmúltban történtek nagyon megviselték az énekesnőt, ezért eldöntötte, hogy változtat majd a hozzáállásán. Érthető módon nem akarja, hogy bárki sérüljön, se ő, se a rajongói.
„Az embereknek és nekem is el kell fogadnom, hogy nem pszichológus, hanem előadóművész vagyok. (…) nem foglalkozhatok minden egyes rajongóm lelkével, mert az engem is felemészt. Elegem van abból, hogy hétéves kislányok zsarolnak azért, mert nem adok nekik szerelmi tanácsokat, vagy felnőtt emberek kiborulnak, ha a koncertek után nem ápolom órákig a lelküket. Visszaélnek a jóindulatommal és szétszednek engem! Éppen ezért a jövőben sokkal nagyobb szabadságot fogok tartani a rajongóimmal” – jelentette ki Anna.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések