Hirdessen itt

Mozgósítás: a rendőrség máris reagált, megszállják Kőbányát, nekimennek a drogpokolnak

Kezdve a Hős utcai drogházaknál tapasztalható áldatlan állapotoktól az 1-es villamos vonalán nap mint nap tapasztalható fetrengő, drogos alakokig, és most legújabban a kőbányai polgármester segítségkéréséig minden arra mutatott, hogy közbe kell lépniük a hatóságoknak, és véget vetni annak, ami Kőbányán, a közterületeken történik.
Mint ismert, a kőbányai polgármester a rendőrségtől kért segítséget, előterjesztése szerint ugyanis a kerület közterületeit gyakorlatilag megszállták a randalírozó, öntudatlanul fetrengő, közerkölcsöt sértő, és ezzel a lakosság normális életét ellehetetlenítő drogosok. Előzőleg az 1-es villamos vonalán tapasztalható pokoli állapotok verték ki a biztosítékot az azon a vonalon közlekedőknél.

Most, a kőbányai polgármester segélykiáltására nagyon gyorsan reagált a rendőrség. Közleményükben azt írják:
"Budapest rendőrfőkapitánya a rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 30. §-a alapján fokozott ellenőrzést rendelt el 2018. augusztus 31-én 16 órától 2018. szeptember 7-én 16 óráig Budapest X. és XIV. kerületére, a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése és megszakítása érdekében."

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések