Hirdessen itt

Luxus Vivit elmondták mindennek - Most kiderül, milyen a valódi énje

Vasvári Vivien és Fecsó a Nyerő Párosban mutatja meg valódi énjét.
Vasvári Vivien és férje, Szegedi Ferenc mögött mozgalmas hónapok állnak. Az év első felében Miamiban tartózkodtak, hogy kisfiuk, Edward április végén ott jöhessen világra, és így amerikai állampolgár lehessen, majd, miután hazaérkeztek Magyarországra, júniusban a keresztelőt, júliusban az esküvőjüket tartották meg. A lakodalomban csak a VIASAT3 kamerái lehettek jelen, a Feleségek luxuskivitelben - Lagzi luxuskivitelben augusztus 27-én kerül képernyőre. Ugyanezen a napon Luxus Vivi és Fecsó az RTL Klub őszi szezonját is megnyitja, hisz nyolc másik ismert párral a csatorna Nyerő Páros című vetélkedőjében szerepelnek. 

- Amikor felkértek bennünket arra, hogy vegyünk részt a Nyerő Párosban, nagyon örültem, mert már nagyon régóta szerettem volna egy ilyen műsorban szerepelni, és megmutatni, milyen páros vagyunk valójában. Itt tényleg mindenki a valódi énjét és életét fogja tudni mutatni - árulta el a Feminának Luxus Vivi. 
Fecsó szerint Vivinek rengeteg olyan tulajdonsága és oldala van, amit a Feleségek luxuskivitelben című műsor még nem mutatott meg, és biztos benne, hogy a felesége sok pozitív tulajdonságát ismerhetik meg a Nyerő Páros nézői.

- Pozitív csalódás lesz! Engem rengetegen leírtak, elhordtak mindennek. A luxusfeleségek első évada után sokkal több volt a negatív komment, mint a pozitív, aztán a második évadra ez megfordult, rengetegen írtak pozitív dolgokat is, ami nagyon-nagyon jólesett. Kezdenek az emberek jobban megismerni, és a rólam alkotott vélemények kezdenek átformálódni. Amúgy meg engem elhordhatnak bárminek, nem érdekel. Fecsó is tudja, hogy kiállok a saját igazamért és magamért. Nem érdekel, más mit gondol, egyedül a családom véleménye számít. Azt is gondolják rólam, nekem csak a pénz számít, pedig ez a való életben nem így van. Jó, ha van pénz, de nem feltétlenül boldogít - mesélte Vivi. 

- A pénz nagyon fontos, de a való életet nem lehet csak a pénzen keresztül megélni. Fontosabb, hogy az ember jól érezze magát a bőrében, mint az, hogy mennyi pénze van. Egyébként szemtől szemben mi nem találkozunk negatív véleményekkel. Sokszor azok, akik ezerrel írják a füstölgő kommenteket, az utcán jönnek, hogy szelfizgessünk - véli Fecsó. 
Az építészmérnök azt mondta magára, hogy ő hobbiceleb, a szerepléssel nincs különösebb célja, csak szeretné jól érezni magát, ez többet számít, mint az, hogy a vetélkedőben hogyan muzsikál. Úgy véli, a Nyerő Párosban amúgy is sokszor többet nyom a latba az, hogy a többiek hogyan ítélik meg a párost, mennyire találják szimpatikusnak őket, mint az egyéni teljesítmények.

- Fecsó nagyon okos, intelligens és művelt. Rá fogok támaszkodni, ha lesznek olyan kérdések, amelyekhez fontos az agy. Emellett ügyes, és jó a fizikuma, rengeteget edz, szóval szerintem az ügyességi feladatokban jól boldogul - mondta Vasvári Vivien arról, hogy szerinte párjának mi lesz az erőssége a vetélkedőben. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések