A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kitálalt szerelmi életéről Varga Viktor

A 30 éves énekes amellett, hogy elárulta, van-e új szerelem az életében, arról is beszámolt, hogy az utóbbi időben egy új szenvedélynek hódol.
Varga Viktor kedd reggel a TV2 Mokka című műsorában vendégeskedett, ahol először arról mesélt, hogy újabban a futásnak hódol. Az énekes ezt követően arról is beszámolt, van-e jelenleg új kapcsolata.

– Nem, most nincs [nő az életemben] – válaszolta Varga Viktor Várkonyi Andrea kérdésére, mire Berki Krisztián rákérdezett:

– Most az oldalbordád nincs melletted?

– Nincs, és ne is folytasd – próbálta lezárni a témát az énekes, aki néhány hónapja szakított kedvesével, Cinthya Dictatorral. Összesen hat évig alkottak egy párt. – Éppen ezért most tök nehéz a régi zenéimet használni – vallotta be, majd hozzátette: nem tudja, tud-e majd váltani valaha.

– Azt érzem, hogy most csak dolgoznom kell. Így tudom kiheverni ezt az időszakot – ismerte el Varga Viktor, akinek elmondása szerint a dalírásban mindig az a nő ad ihletet, akivel az adott időszakban egy párt alkot.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések