A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Keresztre feszítettek egy embert az ENSZ emberjogi biztosának hazájában, aki Magyarországot támadja az emberi jogok megsértése miatt

Lefejeztek szerdán egy mianmari férfit az iszlám szent városában, a Szaúd-Arábiában található Mekkában, majd holtestét keresztre feszítették és közszemlére tették ki. 
Az áldozatot Eliasz Abulkalaam Dzsamaliddínnek hívták, betörésért, lopásért és nemi erőszakra tett kísérletért végezték ki. A férfit először lefejezték, majd a helyi hagyománynak megfelelően keresztre feszítették holttestét és közszemlére tették.

A halálos ítéletet az ország legfelsőbb bírósága fenntartotta, a király is támogatásáról biztosította. A vahhábita királyság élen a jár a világon a végrehajtott halálos büntetések számának tekintetében, bizonyos bűncselekmények szinte automatikusan ezt a büntetésformát vonják maguk után.

A dolognak külön színezetet ad, hogy jelenleg az ENSZ emberi jogi biztosát Szaúd-Arábia adja. Ez az a személy, aki hazánkat többször támadta már, emberi jogokra hivatkozva a bevándorlás terén.  Az iszlám állam, az ENSZ, a nők jogainak védelmével foglalkozó szervezetébe is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések