A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hosszú Katinka őszinte vallomása: így érez most

Shane-ről is beszélt
Az úszónő elmúlt fél éve magánéletének rendezésével telt. Ez az időszak egyáltalán nem volt egyszerű számára. Most az M4 Sportnak nyilatkozott a hátrahagyott és az előtte álló időszakról - írja a Life.hu.
„Már semmi nem lesz ugyanolyan, viszont a motiváció bennem van, úszni még mindig imádok, tényleg úgy érzem, hogy az én kapaszkodóm megmaradt, az úszás, ami szerintem nagyon jó dolog. Nem forrt annyira össze Shane-nel,hogy most azt is elveszítsem, úgyhogy én örülök, hogy itt vagyok" - mondta az M4 Sportnak Hosszú Katinka. Majd kifejtette, mit ért azon, hogy az úszás nem forrt össze annyira Shane-nel.
"Az úszás által sikerült gyorsabban jól lennem" - folytatta Katinka, aki azt is bevallotta, hogy ez elmúlt fél évben a legtöbb energiája a magánéletére ment el. "Nem volt egyszerű az elmúlt fél év, és úgy gondolom, a következő két év sem lesz könnyű, nem fogok kikerülni a nagyító alól az elkövetkezendő két évben sem, talán még utána sem. Ebből is nagyon sokat tanulok, magamat is jobban megismertem" - mondta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések