A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fehér és idős egyetemi professzorokat aláznak meg a “sokszínűség” jegyében

Államilag finanszírozott, politikai korrektségre nevelő kezdeményezés célpontjául estek fehér és idős egyetemi professzorok, akik a brit állam szerint talán önkéntelenül, de mégis hordoznak magukban előítéleteket egyes kisebbségi lakosokkal szemben.
Kifejezetten diszkriminatív módon, azaz bőrszín, kor és nem alapján jelölték ki azokat az egyetemi professzorokat Nagy-Britanniában, akik mellé kisebbségi örökséggel megáldott “mentornőket” fognak delegálni állami pénzen annak érdekében, hogy felhívják az “egy korábbi világban szocializálódott akadémikusok” figyelmét a változó kultúrára, sokszínűségre.
Akkorát hazudott a BBC a bevándorlásól, hogy törölniük kellett az infovideójukat
A Birmingham-i Egyetemen tevékenykedő John Rowe végrehajtó szerint minderre azért van szükség mert sokan tudattalanul is hordoznak magukban előítéletességet másokkal szemben. Ezért kulcsfontosságú, hogy minél gyakrabban szembesüljenek hibáikkal, így majd gyorsabban fognak tudni megszabadulni téves prekoncepcióiktól.

Rowe azt is elárulta, hogy már alig várja, hogy egyes professzoroknak konfrontálódniuk kelljen mentoraikkal, ami az előítéleteiket illeti. Várom, hogy kényelmetlenül érezzék végre magukat – fejtette ki. A program, mely az “Egyenlőség, sokszínűség és inkluzivitás” nevet viseli, mintegy 5,5 millió angol fontnyi állami támogatást kap, amely átszámítva majdnem két milliárd forintot jelent.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések