A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Exkluzív programmal vár minket a debreceni állatkert!

Az idén 60 éves Magyarország első vidéki állatkertje, amely exkluzív programmal várja az érdeklődőket, hiszen újra lesz Esti séta az állatkertben.
Ennek az egyedülálló programnak a során a résztvevők az este különleges varázsában személyre szabott szakvezetéssel fedezhetik fel az állatkert ezernyi titkát, illetve leshetnek be a kulisszák mögé, ahol az állatkert esti, titokzatos élete tárul fel. 

A gondozók egészen közelről megismertetik az érdeklődőket a legkülönlegesebb állatokkal, de a résztvevők találkozhatnak az állatkert nemrégiben született és kézből nevelt bébi sztárjaival is, így többek között Perjámossal, a kispingvinnel, avagy Boborjánnal, a kismajommal, de azt is megtudhatják a szerencsések, hogy hogyan mos fogat a víziló. 

A páratlan élményben augusztus 10-én, 17-én, és 24-én, péntekenként 20:00-tól lehet részük a jelentkezőknek a debreceni állatkertben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések