Hirdessen itt

Egyre nagyobb a botrány! Rácsapta a telefont Harry hercegre Thomas Markle

Harry is kezdi elveszíteni a türelmét...
Ismét interjút adott Thomas Markle, aki elárulta, nemrég olyannyira összeveszett a telefonban vejével, Harry herceggel, hogy rácsapta a telefont.

A hercegi esküvő előtt Thomas Markle lefizetett egy paparazzit, hogy fotózza le, miközben öltönyt vásárol a nagy napra. Ez persze kiderült, és botrány lett belőle. Meghan Markle apja most egy interjúban elárulta, a hercegnek is hazudott arról az esetről, ezért megérti, ha mérges rá. Az azonban nem tetszik neki, ahogyan Harry viselkedik vele - írja a Life.hu.

„Harry régebben azt mondta nekem, tartsam magam távol a sajtótól, mert nem lesz jó vége. Ahogyan ő fogalmazott, elevenen fel fognak falni... Ebben igaza volt, most már látom. De amikor a fejemhez vágta a szívrohamom után, hogy mindez nem történik meg, ha követem az utasításait, akkor nagyon mérges lettem. Ha ő sértve érzi magát azért, amit utána mondtam neki, akkor én mit mondjak? Közöltem vele, biztosan jobb lenne nekik, ha én meghalnék... Akkor legalább eljátszhatnák azt, hogy szomorkodnak. Aztán rácsaptam a telefont" – mesélte Thomas Markle.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések