A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Debrecenbe kéne menni: virágkarneváli előzetes Krakkó főterén – videóval

Zsúfolásig megtelt a lengyelországi város központjában felállított színpad előtti nézőtér a debreceni vendégek bemutatkozásán.
Néhány nap van már csak hátra a hagyományos debreceni virágkarneválig, ám hazánk egyik legnagyobb és legismertebb rendezvénye a kiegészítő programokkal máris megkezdődött, s bő két héten át kínál csaknem félezer programot az érdeklődőknek, látogatóknak.

Az érkezők között hagyományos sok külföldi is van - közelről, s távoli vidékekről több ezren ismerkednek meg városunkkal. 

Vannak bőven visszatérő vendégek, ám az invitálás soha sem szükségtelen.

Debrecen városát Széles Diána alpolgármester, valamint a Visit Debrecen csapata képviselte szombaton a milliós lengyel nagyvárosban, az ország egykori fővárosában pedig a Feeling Mazsorett egyesület (Pántya Barbara vezetésével) és a R&B Dance Team táncosai  – a 2015-ös "esős karnevál" díjazottjai – adtak ízelítőt a látványos debreceni programokból, valamint flash mob hívta fel a figyelmet a közelgő eseményre. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések