Hirdessen itt

Botrány Brüsszelben. Jobboldali politikusok lebuktatták az Unió vezetőit

A migránsbűnözés megdöbbentő adatait leplezték le egy új könyvben jobboldali politikusok, köztük Matteo Salvini olasz belügyminiszter, aki élesen bírálta Brüsszelt. Eltitkolja az unió a valóságot a migránsbűnözésről – írja Janice Atkinson brit függetlenségpárti politikus és szövetségesei egy friss, adatokkal alátámasztott kötetben.
„Ennek a könyvnek a célja leleplezni, hogy az EU szégyenletesen elárulta polgárait a tömeges bevándorlással és az azzal járó bűnözési hullámmal kapcsolatban” – szögezte le a Migránsbűnözési hullám című kötet bevezetőjében Janice Atkinson.
A szerző brit függetlenségpárti politikus, az Európai Parlament Nemzetek és Szabadság Európája (ENF) csoportjának frakcióvezető-helyettese. A kötetben többek között olyan statisztikákat vizsgál, mint hogy napjainkra az osztrák börtönök lakóinak 54 százaléka külföldi (2016-ban csak 18 százalék volt), tavaly ezer „dzsihadista feleség” tért vissza Európába Szíriából és Irakból, ötvenezer dzsihadista is kihasználhatta az illegális migrációt, a brit terrorista-megfigyelési listán harmincezren vannak, s hogy a vallási indíttatású terrorcselekmények elkövetőinek kilencven százaléka már ismert volt a rendőrség előtt.

A kötet bevezetőjét Matteo Salvini olasz belügyminiszter, az ENF alapítói közé tartozó Északi Liga politikusa írta. Salvini szerint a bevándorlás és az ahhoz kötődő bűnözés túl sokáig volt elhallgatva, és pártja sikerét is annak tudja be, hogy ígéretek és propaganda helyett konkrét tényekről beszéltek.

Felidézte, vállalták, hogy xenofóbiával vagy rasszizmussal vádolják meg őket, de akkor is kimondták, hogy a szabályokat mindenkinek be kell tartania bőrszínétől, nemzetiségétől vagy vallásától függetlenül. Hozzátette, ez az elv még inkább vonatkozik azokra, akik vendégként érkeznek Olaszországba.

Salvini szerint Európa-szerte csődöt mondott a nyitott kapuk politikája, az a megközelítés, hogy mindenre és mindenkire igent kell mondani, s túl sok politikus és értelmiségi vesztette el a kapcsolatot a valósággal, aminek egyik következménye a saját bukásuk, a második pedig az európai embereknek okozott súlyos károk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések