Hirdessen itt

A hétvégén rendezik meg az Őszi Etyeki Pikniket

Budapest - Kulturális és gasztronómiai programokkal várják a vendégeket szombaton és vasárnap az Őszi Etyeki Pikniken - hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.
Rókusfalvy Pál, a piknik főszervezője a műsorban elmondta: ritkán volt példa arra, hogy a piknik ennyire összeért volna a szürettel, a látogatók számára ez az időzítés lehetőséget teremt arra, hogy megnézhessék, mi is történik valójában ilyenkor.

Az idei szüretről elmondta, hogy jó minőségű, az előző évhez képest 10-15 százalékkal nagyobb mennyiségű termés lesz.

Hozzátette, hogy egyre több pince jelenik meg az Etyeki Pikniken, és a gasztrosétány is folyamatosan bővül.

A szervezők az etyeki újhegyi pincesoron megrendezett piknikre a gazdag gasztronómiai kínálat és a kulturális programok mellett kézműves vásárral és gyermekprogramokkal is készülnek.

Rókusfalvy Pál a programok között említette a Kutyaovit, ahol a gyerekek kiskutyákkal játszhatnak, kézműves foglalkozásokon, köztük polófestésen vehetnek részt és népi játszótér is várja őket. Kiemelte az óránként induló szőlőtúrát, a Gingalló csokiműhely és a Rezeda Terasz kínálatát, valamint a Gombai pincészet szablyás pezsgőkóstolását. A zenei programok között a Cimbali Band fellépését említette.

MTI

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések