A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Párkapcsolatáról vallott a népszerű színésznő párja: "Jót tett a külön töltött idő"

Ezt viselik nehezen.
Janza Kata és szerelme, a Barátok köztből ismert Persák Ádám egy időre külön váltak, de most boldogabbak, mint valaha, úgy érzik, jót tett nekik a külön töltött idő. Az viszont zavarja a párt, hogy a magánéletük folyamatosan beszédtéma.

"Igyekszünk kizárni a nyilvánosságot Katóval az életünkből. Nagyon sok hibát követtünk el, és miután a színházban is sok kolléga között éljük az életünket, óhatatlan, hogy mint egy családban, akár az apró zördüléseink is beszédtémává válnak. Kata pedig nagyon ismert közszereplő. Ez mindkettőnknek és a családjainknak is nehéz.

Van, amikor be kell csuknunk az ajtót. Szerintem jót tett nekünk a külön töltött idő és csak erősebbek lettek az érzelmeink. Rájöttünk, hogy a megszokás helyett mindketten inkább az izgalomra vágyunk, és szerelmes típusok vagyunk. Ezért döntöttünk úgy, hogy nem költözünk össze újra, de azt talán elmondhatom, hogy így még többet tudunk együtt lenni, és ami fontos: így jobban tudunk egymásra figyelni" - mesélte Ádám.

A színész azt is elmondta, hogy mindketten nagyon sokat változtak az idők során, és a kapcsolatukban a legfontosabb a nyílt kommunikáció és a másik tisztelete - írja a Bors.

Nagyon megváltozott Judy! Nem fogsz hinni a szemednek, ha meglátod, hogy mennyit fogyott

Több kilótól is sikerült megszabadulnia Judynak, melyet életmódváltásának köszönhet. Az énekesnő csak úgy ragyog, most úgy néz ki, mint egy bombázó. Legutóbb feltöltött képén is látszik, hogy mennyire remek formában van! „Nem gondoltam volna, hogy ilyen szituációba kerülhetek." Döbbenetes, amit elárult. Ragyog a boldogságtól Marcellina, le sem tagadhatná, hogy hosszú évek után újból szerelmes.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések