A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így fogadta be a királyi család Meghan Markle édesanyját

Meghan Markle édesanyja nem bírta leplezni az érzéseit, amikor Harry herceg feleségül vette a lányát május 19-én.
A 61 éves Doria Ragland egyedül ülte végig lánya, Meghan Markle esküvőjét a Szent György kápolnában, ezzel pedig a fél világ a szívébe zárta. Azonban az örömanyának volt egy másik remek pillanata a nagy napon, mégpedig amikor találkozott magával a királynővel. Harry jó előre felkészítette anyósát és mindenféle történetet mesélt II. Erzsébetről, valamint arról, hogy milyen sokat jelent számára a nagymamája - írja a Mirror.

Amikor Doria megérkezett Angliába, találkozott a királyi család tagjaival, azaz Károllyal, Kamillával és természetesen II. Erzsébettel is, akivel eltöltöttek egy kellemes teadélutánt Fülöp herceg társaságában.

Mint kiderült, Katalin hercegnét egészen lenyűgözte Meghan édesanyja, akiről nem tudni egyelőre, hogy feladja-e eddigi munkáját mint jógatanár és szociális munkás, hogy Angliába költözhessen támogatni a lányát.

Egy belsős informátor elmondta, hogy Doria és Meghan között nagyon szoros a viszony, ezért is volt nagyon nehéz számára, amikor a lánya és Harry új életet kezdtek, miközben ő továbbra is Amerikában maradt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések