A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Hallatszódik majd, hogy el tudok érzékenyülni” – Különleges szólóalbumon dolgozik a Bikini énekese

Idén nyáron 80 alkalommal áll színpadra a Bikinivel, de D. Nagy Lajos augusztus 8-án életműkoncertet is ad a Várkert Bazárban, ahol a kezdet, azaz a Rolls Frakció dalait is megidézi. A 40 éves pályafutásra visszatekintő énekes új szólóalbumon is dolgozik.
Elérzékenyül, amikor e kerek 40 évre gondol?

– Nem vagyok nosztalgiázós típus, most is a lemezfelvétel és a közelgő koncertek járnak a fejemben, de ezen a szólóalbumon hallatszódik majd, hogy el tudok érzékenyülni. Zömében romantikus dalok lesznek rajta. Teljesen más lesz, mint amit a Bikinivel megszoktak tőlem, de ez így is van rendjén. Utoljára húsz éve jelent meg szólólemezem, ami szintén kerek szám.

Mikorra várható a lemeze?

– A komplett album valószínűleg egy év múlva lesz készen, de közben három kislemezt is szeretnék kiadni. Az augusztusi Várkert-koncertem belépője mellé mindenki megkapja a Minden, ami volt című dalt, ami egyben az album címadó dala is lesz. Decemberre is tervezek egy koncertet, és akkor jönne ki a második, tavasszal pedig a harmadik.

Dobol még 19 éves fia, Bálint?

– Már nem, abbahagyta, de jólesett, amikor azt mondta, ha végül mégis zenére adná a fejét, akkor csak énekes lenne. Korábban a nagylányom, Daniella is színpadra vágyott, bár főleg színjátszással foglalkozott. Úgy tűnik, ezen túllépett, és már bizonyos, hogy polgári foglalkozást választ, de így is nagyon büszkék vagyunk rá, mert az ELTE egyetemistája, aki színjeles tanuló.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések