A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Győzelemmel kezdett a horvát labdarúgó-válogatott az oroszországi vb-n

Magabiztos teljesítményt nyújtva, 2-0-ás győzelemmel kezdett a horvát labdarúgó-válogatott az oroszországi vb-n Nigéria ellen.
Nem a mezszépségversenyt utcahosszal megnyerő afrikai gárda számított a meccs esélyesének, ennek megfelelően a horvátok sokkal jobban kezdtek. A fölényük a 32. percben érett góllá, amikor is egy szöglet után Etebóról került a labda a saját kapujába, öngól.

A második félidőben is a horvátok akarata érvényesült, s egy büntetőből növelték is előnyüket. A Mandzukic átkarolásáért megítélt tizenegyeset Modric értékesítette. A folytatásban növelhette volna előnyét a horvát együttes, de kihagyta a lehetőségeit.

Horvátország - Nigéria 2-0

Horvátország: Subasic - Vrsaljko, Vida, Lovren, Strinic - Rakitic, Modric - Rebic (78., Kovacic), Kramaric (60., Brozovic), Perisic - Mandzukic (85., Pjaca)

Szövetségi kapitány: Zlatko Dalic

Nigéria: Uzoho - Shehu, Balogun, Ekong, Idowu - Ndidi, Etebo - Moses, Mikel (88., Nwankwo), Iwobi (61., Musa) - Ighalo (72., Iheanacho)

Szövetségi kapitány: Gernot Rohr
Kalinyingrád, 32000 néző. V.: Ricci (brazil)
Gólok: Etebo (32., - öngól), Modric (72., 11-esből)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések