Hirdessen itt

Ezért nem találják? Jó eséllyel be­be­to­noz­ták VV Fanni holt­tes­tét. Azt is tudni hol!

A ta­valy no­vem­ber­ben el­tűnt No­vo­zánszki Fanni meg­ölé­sé­vel gya­nú­sí­tott B. László azt mondta a rend­őrök­nek, hogy VV Fan­nit a Mar­ina-parti la­ká­sá­tól 800 mé­terre, egy épí­tési te­rü­le­ten adta át két férfi­nak. Ott akár vég­leg el­tün­tet­het­ték, be is be­to­noz­hat­ták Fan­nit!
Új megvilágításba került a VV Fanni-gyilkosság ügye! A holttestet már hét hónapja nem találják sem a Dunában, sem a Balatonban és a Veszprém megyei erdőkben. A  Ripost megtudta: jó eséllyel bebetonozhatták a lány holttestét! A Fanni megölésével gyanúsított B. László ugyanis azt mondta az egyik rendőrségi kihallgatásán: az ájult testet betette az autója hátsó ülésére a Marina-parti ház parkolójában, ahonnét állítása szerint pontosan 800 méterre, egy építkezésre vitte, és ott átadta a szerinte még életben lévő lányt két férfinak.

Vajon mi történhetett ezután VV Fannival, és hova rejthették a holttestet egy építési területen? Maffiafilmekbe illő módon végleg eltüntették Novozánszki Fanni földi maradványait?

A lap megkeresett egy volt nyomozót, aki elképzelhetőnek tartja, hogy betont öntöttek a novemberben eltűnt lányra, így ugyanis őt és a nyomokat is szinte örökre el lehet tüntetni.

A feltételezés, hogy VV Fanni holttestét egy építkezésen a készülő betonalapba rejthették, nem kizárható. A végrehajtás viszont jó szervezést, részletes tervezést igényel, hogy a lebukás kockázatát kizárják – nyilatkozta név nélkül az exzsaru, aki szerint, ha tényleg bebetonozták a holttestet, akkor is van esély a megtalálására.

A nagy építkezéseknek nagyon pontos dokumentációjuk, építési kronológiájuk van, és ez alapján be lehet határolni a lehetséges helyszíneket – tett hozzá a volt nyomozó.

Úgy tudjuk, a rendőrség már több száz millió forintot költött az ügy felderítésére, de eddig hivatalosan semmit sem árultak el a nyomozás részleteiről.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések