A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csavarokkal etette meg 37 napos testvérét a kisfiú

Egy újszülött kisbaba majdnem meghalt, miután a testvére megetetett vele három csavart.
A két fiút az anyjuk hagyta egyedül, arra számítva, hogy 3 éves gyereke majd képes lesz vigyázni újszülött testvérére, aki mindössze 37 napja jött a világra - írja a Mirror.

Amikor az anya visszatért, arra lett figyelmes, hogy a baba szája habzani kezdett, így azonnal kórházba vitte. Az orvosok ott elmondták, hogy a csavarok eltávolítása túlságosan rizikós, így nem merték megműteni a babát.

A picit átvitték a Zhengzhou gyermekkórházba, ahol egy kisebb csapatot állítottak össze a probléma megoldására. Miután az orvosok egy gasztroszkóp és egy mágnes segítségével kerülték el, hogy meg kelljen műteni a gyermeket. A dolog így is veszélyes ötlet volt, de jobb, mint egy operáció. És bár hihetetlen, de tény: a három csavar közül egy sem sértette meg a kicsi belső szerveit.

A baba most már jobban van, jelenleg is a kórházban gyógyul. Az anyának felhívták a figyelmét arra, hogy a jövőben ne hagyja egyedül a kicsiket, mert a gyerekek könnyen hoznak olyan döntéseket, amelyek súlyos következményekkel járhatnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések