A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Speedmarathon Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében: 56 helyszínen összesen 152 sebességtúllépést mértek

A rendőrség a Speedmarathon elnevezésű 24 órás összeurópai sebességellenőrzési kampányt Magyarországon 2018. május 14-én 6 órától május 15-én 6 óráig hajtotta végre. 
Az ellenőrzés kiemelt célja a sebességtúllépés veszélyességének tudatosítása, a gyorshajtások és a velük kapcsolatos személysérüléses közúti balesetek és a halálos áldozatok számának visszaszorítása volt. Az ellenőrzési helyek kiválasztásába a rendőrség a lakosságot bevonta. Idén is javaslatokat lehetett tenni arra vonatkozóan, hogy az említett 24 órás időszakban hol kerüljön sor sebességellenőrzésre.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a rendőrök 56 helyszínen összesen 226 járművet ellenőriztek, amely során 152 sebességtúllépést mértek. Kérjük a járművezetőket, hogy a balesetek számának csökkentése érdekében a közúti közlekedési szabályokat mindig tartsák be! Ne feledjék, a gyorshajtás baleseti kockázata kimagasló!

Az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának közleménye az országos eredményekről itt érhető el.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések