A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Medvével akart fotózkodni a magyar turista Erdélyben - rossz vége lett

Magyar nő akart fotózkodni a Szent Anna-tónál egy medvével, azonban az állat végül megharapta.
A Szent Anna-tónál történt incidenst feltehetőleg maga az áldozat idézte elő azzal, hogy egy "medveszelfit" akart készíteni az állattal, ami végül megtámadta őt.

A pénteki támadásról Borboly Csaba, a Hargita Megyei Tanács elnöke számolt be, aki elmondta, hogy a magyar turistát egy kétéves medve támadta meg, miután az áldozat lemaradt a csoportjától, ráadásul a kezében egy olyan szatyor is volt, amiben élelmet cipelt.

A medve a nő combját harapta meg, amit végül a helyszínen elláttak. Végül a csíkszeredai megyei sürgősségi kórházba szállították, ahol összevarrták a sebet.

A Krónika számolt be arról, hogy a román hatóságok mindenkit arra figyelmeztetnek, hogy senki se közelítse meg a medvéket a környéken, ne akarjanak velük fotózkodni vagy etetni őket.

Mindeközben Homoródszentmárton községben a nemrégiben történt medvetámadás után most egy borjúra csapott le az agresszív állat! 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések