Hirdessen itt

Férjhez ment a gyönyörű színésznő. Elképesztő volt a menyasszonyi ruhája!

Gyönyörű menyassszony volt!

Úgy tűnik a hétvégén férjhez ment a Pretty Little Liars (Hazug csajok társasága) gyönyörű szőke színésznője, Alison, vagyis Sasha Pieterse. A 22 éves szépség évek óta boldog párkapcsolatban él a szerelmével, a 28 éves Hudson Sheafferrel. A színésznő már korábban is utalt arra, hogy májusban tartják az esküvőt, de a nyilvánosnak nem árulták el a hivatalos időpontot - írja a Cosmopolitan.
A People magazin értesülései szerint tegnap mondták ki a  boldogító igent, ráadásul egy mesébe illően szép helyen, egy 1800-as években épült ír kastélyban.
Bár hivatalos esküvői képek egyelőre nem kerültek fel az Instára, a magazin úgy tudja, hogy a sztár egy Christian Siriano rucit, egy XIV Karats nyakláncot és  Zadig & Voltaire karkötőt viselt. A közösségi oldalakat pedig ellepték a gyanús, fehér rucis fotók...
Sasha-t 2015-ben jegyezte el a szerelme, akiről ezt nyilatkozta a People magazinnak: „Nagyon régóta ismerem, és annyira nagyszerű, hogy van melletted valaki, aki ennyire támogat, és ismer. Tudom, hogy ő mellettem lesz, bármi is történjen.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések