A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Török Birodalom ismét Európa meghódítására készül

A török elnök többször hangoztatta, hogy demográfiai támadással kell Európát muszlimmá tenni. Erdogan egyértelmű utasítást küldött az Európában lévő muszlimoknak: Ne három, hanem öt gyereket csináljatok, mert ti vagytok Európa jövője. Ez lesz a legjobb válasz, amit adhattok az igazságtalanságokra”
Törökország mintegy hárommilliárd eurót ad a Szarajevót és Belgrádot összekötő autópálya kiépítésére, az erre vonatkozó pályázatot a nyáron írják ki – jelentette ki Bakir Izetbegovic, a háromtagú boszniai államelnökség bosnyák tagja vasárnap Szarajevóban, miután tárgyalást folytatott Recep Tayyip Erdogan török elnökkel.

Bosznia-Hercegovina és Törökország közlekedési minisztere szándéknyilatkozatot írt alá a körülbelül 250 kilométer hosszú autópálya kiépítéséről, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, pontosan merre is halad majd az út, a Boszniában élő szerbek ugyanis nem értenek egyet a bosnyákokkal a tervezett vonalról. Recep Tayyip Erdogan rámutatott, hogy az autópályát a török Exim Banktól felvett hitelből finanszíroznák.

Az új autópálya arra szolgálhat, hogy a muszlim bevándorlók még könnyebben érjék el Európa belsejét.

Geert Wilders a migrációban és a demográfiai növekedésben látja az iszlám harmadik, „besurranó” invázióját (az első kettő a szerinte a 8. és a 17. században történt).

Wilders a holland parlamentben többször azt mondta, hogy a muszlimok telepesek, akik nem integrálódni jönnek Európába, hanem „legyőzni minket”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések