A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Videón a rakéta, ami 2001 szeptember 11-én a Pentagonba lőttek – Nem repülőgép volt

Egy videóanyagról van szó, amin jól látszik, mi is csapódott be a Pentagonba 2001 szeptember 11-én.
Ez volt az a nap, mely megrázta Amerikát, és az USA történetébe a legnagyobb terrortámadásként vonult be.

Sokáig nem lehetett pontosan tudni, ki álla merénylet mögött, majd végül hivatalosan az Al-Kaida jelentkezett be a tett elkövetéséért, végül Amerikának ürügye lett megtámadni a Közel-Keletet, és háborút indítani, mely mögött valójában ezen régió olajának megszerzése volt a cél.

Az emberek azóta sem hiszik el, hogy ez egy terrortámadás volt.

Szakemberek is állítják: a kereskedelmi központoknak nem lett volna szabad összedőlniük még a nagy hőterhelés alatt sem, melyekbe egy-egy utasszállító gép csapódott bele szándékosan.

A harmadik utasszállító a Pentagonba fúródott, ám itt is rengeteg a furscaság mind a mai napig, melyek nincsenek tisztázva.

Egyrészt érdekes módon – minő véletlenségből – a Pentagon azon szárnyában SENKI sem tartózkodott, amikor belecsapódott az állítólagos repülő. Véletlen és nagyon furcsa egybeesés…

A most napvilágra került felvétel azt a sejtést erősíti, hogy valójában egy rakéta csapódott tervezetten a Pentagonba.

Ezt sok korábbi szemtanú is megerősítette akik állították: nem utasszállítót láttak, hanem valami sokkal kisebbet, talán egy rakétát vagy távvezérelt drónt.

A felvételen jobb oldalt a sarokban fel is tűnik az egyik képkockán egy fehér, hosszúkás objektum, ami mindenre hasonlít, csak egy utasszállítóra nem… a 22. másodperc után a jobb felső részen látszódik. Nem tudni mi volt az, de hogy nem repülőt látunk ott az biztos:


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések