Hirdessen itt

Új szín, új hang – Gulyás Gergely veheti át Lázár János egyik látványos szerepét a mikrofon mögött

Gulyás Gergely vezetheti a jövőben a kormányinfókat Lázár János helyett - értesült az ATV. Ez alapján a Fidesz jelenlegi frakcióvezetője kormányzati posztot kaphat.
Orbán Viktor miniszterelnök sorra konzultál a miniszteri posztokra esélyes jelöltekkel. Az ATV főmunkatársának azt mondták: legközelebb már Gulyás Gergely állhat a mikrofon mögött a megújult kormányinfón.

A kormányzati körökből kiszivárgott információk alapján minden bizonnyal marad a kormányinfók intézménye - a műfaj a miniszterelnök ötlete volt két éve, hogy a legfontosabb kormányzati intézkedések elmagyarázása közvetlenül, televízión keresztül jusson el az országhoz. Ezt folytatni is szeretnék, de már Lázár János nélkül - írja az atv.hu.

Az ATV főmunkatársának azt mondták: Gulyás Gergely lesz a kormánykommunikáció arca, ő állhat majd a mikrofon mögött a megújult kormányinfókon, ezzel "új szín, új hang" jelenik majd meg.

Lázár múlt pénteki interjújában, amelyet a hódmezővásárhelyi Rádió 7-nek adott, utalt arra, hogy a kormányinfó intézménye megmarad, ám nem ő fogja vezetni.

A távozó miniszter azt üzente utódjának: én 112 kormányinfót tartottam, hajrá!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések