Időjárás:Időjárás

Sajtos-sonkás rizottó

Hozzávalók

1 csipet só
2 dl tej
10 dkg sajt
1 csipet egész fekete bors
3 dkg margarin
2 tasak rizs (gyors)
1 csokor petrezselyemzöld
5 dkg zöldborsó
10 dkg gépsonka
1 darab répa
1 tasak Knorr alap (Knorr Sajtszósz Rafinéria)

Leírás

A rizst főzzük készre. Eközben, a margarinon pároljuk meg az apró kockára vágott sárgarépát, zöldborsót. Adjuk hozzá a tejben elkevert, Knorr Sajtszósz Rafinériát. Főzzük 1-2 percig, majd keverjük össze a kockázott sonkával, a 10 dkg reszelt sajttal és a főtt rizzsel. Tálaláskor szórjuk meg, finomra vágott petrezselyemmel, illetve ízlés szerint sajttal.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: