A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rossz nőt választottak, hogy integrálódjanak: Repültek a fogak, törtek a csontok az erőszakolni szándékozó migránsoknál

Két migráns meg akart erőszakolni egy nőt a skóciai Forfarban. A hírben már sajnos nincs semmi újdonság. Azonban esetünkben a hölgy harcművész volt, amit meg is érzett a két „háború és éhezés elől menekülő atommérnök”. A nő „szétrúgta a golyóikat”. Erre azzal védekeztek a bíróság előtt, hogy ők csak lopni akartak. Továbbra sem értem, hogy őket egyszerűen miért nem vágják ki Európából?!
Mohammad Islam és Shehab Smekramuddin tavaly szeptember egyik kellemes estéjén sétált Forfar belvárosában. Ha erről a Kedves Olvasó liberális brüsszeli tudósításra vágyna, akkor a következőket olvashatná:
„A 28 éves Mohammadnak és a 48 éves Shehabnak – akik a hazájukban tomboló háború, nemi megkülönböztetés és óránként fenyegető éhhalál elől menekültek – a civilizált Európa segítő kezet nyújtott. Befogadta őket, szemben a fasizálódó orbáni Magyarországgal.
Adott nekik pénzt, szállást, munkalehetőséget. Ez a két derék férfi éppen esti levegőzésre indult, közben mentálhigiéniáról és az atomenergia felhasználásának új irányairól folytattak emelkedett társalgást.Természetesen egyetértettek abban, hogy – az EU előirányzatainak megfelelően – a zöld gondolaté a jövő. Mohammad jelezte Shehabnak, hogy erről esetleg érdemes lenne összeállítaniuk egy komolyabb, minden aspektusra kitérő szakértői kutatást is. Amit majd megjelentetnek számos mérvadó folyóiratban, sőt, tudományos konferencián is megvilágítják elméletüket.

Ekkor észrevettek egy szórakozóhelyről kilépő hölgyet. Mohammad és Shehab nagyon vágyott arra, hogy beilleszkedjen az európai civilizációba. Felajánlották, hazakísérik. Az is felmerült bennük, hogy a nő esetleg tudományos érdeklődést mutathat elméletük iránt. Kapcsolatot akartak építeni, megszüntetni a kultúrák közötti feszültséget, nemes barátságot kezdeményezni a skót lánnyal.

Erre ez a gyaníthatóan szélsőségesen radikális, a másság és a bevándorlók iránt előítéletekkel rendelkező némber – alighanem a határkerítéseket építő Kelet-Európa diktátor vezetőinek példáján felbátorodva – megtámadta Mohammadot és Shehabot.

Hogy álcázza kirekesztő szándékait, leesett a földre, és magára rántotta a derék Shehabot. Majd előnyös helyzetét kihasználva többször hátrakönyökölve bántalmazta. Ezután „szétrúgta a golyóikat” – ezt a skót nő személyesen vallotta be a bíróságon, beismerve, hogy pszichopata, aki nem érti a Brüsszel által hirdetett befogadási politika lényegét. Emiatt nem mindig sikeres a több millió bevándorló integrálása. Több liberalizmust, több Európát!”

S most jöjjön a valóság. A két migráns bűnöző, akit „uniós direktívára, kvótára” beengedtek Skóciába, áldozatot keresett. A hölgy kilépett, ők leteperték, hogy megerőszakolják. A nő viszont harcművészetekben nevelkedett, ezért képes volt hatástalanítani őket, majd rendőrt hívott.

A két nagyszerű úriember – ki tudja, ki által fizetett ügyvédjük tanácsára – a bíróságon úgy védekezett, hogy ők csak lopni akartak, és nem erőszakolni.Micsoda gyönyörű kifogás!

Ezt a magyarázatot még a demokratikus skót bíróság is kicsit erősnek találta, ezért a két férfit bűnösnek találták. Ítélet valamikor májusban…

Hát nem tudom. A skót amazoné természetesen minden, sőt még annál is messzemenőbb tiszteletem. Azonban talán nem az a legjobb megoldás, hogy minden európai nőt kung-fu mesterré képezünk ki.

Abba már bele sem megyek, hogy ezt a két senkifélét minek engedték be Európába – erről már ezerszer írtunk.

Azt sem értem, hogy egy tavaly szeptember 17-én elkövetett bűntény miatt miért idén májusban születik ítélet. Miért nem fogták őket, vitték ki a tengerpartra, ültették egy gumicsónakba, és adtak nekik egy iránytűt meg pár napi hideg élelmet.

Jó, ez persze nem píszí megoldás. Bocsánat. Akkor ültessék fel őket egy hadihajóra, repülőre, azt tegyék ki Észak-Afrika festői partjainál. Még ez is olcsóbb lenne, mint a mostani féléves börtöni ellátásuk, nem is említve a majdani büntetés kiadásait. Különös tekintettel a „társadalomba való visszailleszkedésüket segítő” program költségeire.

Nem vagyok skót, de én nem csak takarékossági szempontok miatt nem szeretném, ha ezek „visszailleszkednének” a társadalmamba.

Fotó: képünk illusztráció, godundme.com

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések