A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Korda György: „Ha én nem leszek, Klárika nem adhatja el a villát”

Korda György és Balázs Klári nemrégiben újíttatták fel rózsadombi szállodájukat, a Villa Kordát. Az énekes élete munkájaként tekint az épületre, így szerződést kötött a feleségével, hogy mi lesz a hotellel akkor, ha ő már nem lesz.
A házaspár rengeteg pénzét beleölte a munkálatokba, így az ingatlan mostanra már milliárdos összeget ér. A szállodát hosszú hónapokig renoválták, majd luxus berendezésekkel szerelték fel. Korda György a Ripostnak mesélt róla: „Fél év telt el azóta, hogy befejődött a felújítás. Rengeteg pénzünkbe került, mindent a saját zsebünkből fizettünk ki. Nem vagyok üzletember, akár több év is lehet, mire megtérül a pénzünk. Ki tudja, megérem-e.”

Az énekes arról is beszélt, hogy nem csak anyagi megfontolásból szerették volna rendbehozni a hotelt. Sokkal fontosabb nekik, hogy a Villa Korda a 2. kerület büszkesége legyen, aminek a neve örökre fent marad.

„Minden a Jóisten akaratától függ, hogy mennyi időt ad nekem itt a Földön. De az biztos, hogy ha én nem leszek már, a Villa Korda akkor is működik majd. Megegyeztünk Klárikával, hogy ő viszi tovább a hotelt. A Villa Korda a közös gyermekünk, amíg lélegzünk, a miénk marad” – mesélte a lapnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések