Hirdessen itt

Figyelem! A feneked alakja elárulja, hogy milyen az anyagcseréd!

Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen állapotban van az anyagcseréd, akkor vedd szemügyre a popsidat, mert annak alakja elárulja, hogy gyors, avagy túl lassú a szervezeted emésztési folyamata.
Emellett pedig a következő cikkből arra is fény derül, hogy miként tudod az alakodat bombaformába hozni.

1. Szögletes fenék

Ha ilyen alakú a feneked, akkor a testalkatod almaformájú, azaz a súlyfölösleg leginkább a csípődre, derekadra, a has környékére gyűl össze, ezért nálad problémát jelenthetnek a szív- és keringési betegségek, a cukorbetegség, az inzulinrezisztencia, vagy a magas, rossz minőségű koleszterin.

Hogy megelőzd az elhízást, vagy beindítsd a fogyást, érdemes zöld teát fogyasztanod.

Ajánlott ezen testalkat esetében a szelén alkalmazása, amely védi a hormonális rendszert, a pajzsmirigyeket és a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében is szerepet játszik.

2. Kerek fenék

Ez ideális fenékforma, mivel az alakod és anyagcseréd is jónak mondható, nagyon nem kell az elhízás miatt aggódnod. Azért vigyázz a stresszes életmóddal, ne fogyassz gyorséttermi, szénhidrátokban, zsírokban gazdag ételeket, édes üdítőket. Helyettük inkább egyél rendszeresen és változatosan, és mozogj sokat.

3. Szívformájú fenék

Ez a fenékforma nem annyira rossz, mivel ebben az esetben a zsírpárnák a test alsó részébe kerülnek, így a szíved, és a keringési rendszered jobban védve lesz ezáltal. De mint mindennek, ennek a formának is van hátulütője, mégpedig az, hogy így nagyobb nyomás nehezedik a nyirokrendszerre és a kötőszövetekre.

Nagyobb eséllyel alakul ki narancsbőr, a lábaid is nehezebbek lesznek, hamarább kifáradsz a gyaloglásban, a visszerek megjelenéséről meg nem is szólva.

4. Háromszög, vagy V-alakú fenék

Ez a forma rendszerint valamilyen metabolikus szindrómára, hormonális problémákra, csökkentő ösztrogénszintre utalhat. Akárcsak az almaformájúaknak, neked is kiemelten oda kell figyelned az egészséges táplálkozásra, és keresd fel a nőgyógyászodat, hogy ne legyen semmilyen problémád a későbbiekben. Emellett használj szelént, amely segít helyreállítani a hormonháztartásodat, és javítja az anyagcsere folyamatokat is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések