A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ez lesz Európa jövője? Közel-keleten már folyik a keresztények népirtása!

A nyugati média pedig erről nem számol be, mert az a fontos, hogy a multikulturális világ előnyeit mutassa be, miközben Európát romba dönti…
Baj van, Európa végbveszélyben, és nem lehet megmentnei, ha most nem teszünk valamit. ilyen és ehhez hasonló frázisokkal bombázuk már egy ideje az embereket, mégsme történik semmi.
Ez pedig azért van, mert bár hazánk józanon gondolkodik, ez nem mondható el az Európai Unió teljes egészéről.
A nyugati média ugyanis a bevándorlás bűneit teljesen elfedi. Nem beszélnek a no-go zónákról, sem azokról az erőszakos cselekményekről, amiket a bevándorlók követnek el, sem a bűnügyi statisztikákról.

Arról pedig végképp nem, hogy míg Európa azon van, hogy menekülteket fogadjon be, addig a Közel-Keleten fehéreket és keresztényeket gyilkolnak meg tucatszámra.

Gyakorlatilag valóságos hadjárat zajlik ellenük, igazi boszorkányüldözés…

Európa lakosságára ugyanaz a sors várhat, mint a kiirtott közel-keleti keresztényekre. Aki nem veszi fel az iszlámot, ‘kufar harbi’ (háborús hitetlen) lesz, aki szabadon megölhető az iszlám jog szerint. Ők sem hitték el, hogy megtörténhet.

Az elmúlt években, Krisztus idejéig visszavezethető ősi keresztény közösségeket tizedeltek és semmisítettek meg el a Közel-Keleten. A legtöbb keresztény nem valószínű, hogy vissza fog térni.

Ezek a közösségek több évszázada vannak jelen ebben a térségben, azonban most a háborúzó dzsihádista csoportok – elsősorban az Iszlám Állam (ISIS) – elpusztítják őket.

Ahogy az ISIS Európába jön, és ugyanazt a hozzáállást tanúsítja a keresztények felé, miszerint a keresztények behódolnak vagy meg lehet őket ölni. Ezért követik el a terrortámadásokat a muszlimok Európában. És még sok hasonlóra számíthatunk.

Ugyanaz, ami lerombolta a Közel-Kelet ősi keresztény közösségeit, Európában is elkezdődött, és mindez csak fokozódni fog, hacsak nem állítjuk meg.

Ez a jövő vár Észak-Amerikára és Európára, ha a migránsáradatot nem állítják meg.


A Világ Titkai nyomán

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések