A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csoportosan verték Prágában félholtra a pincért, az italozó muzulmán “turisták”

Külföldi férfiak egy csoportja rátámadt egy felszolgálóra egy prágai étteremben – számol be róla a cseh novinky.cz nevű portál.
Az eset kiváltó oka mindössze az volt, hogy a pincér megkérte vendégeit, az étterem területén ne fogyasszanak otthonról hozott alkoholos italt. A pincér kérését a csoport zokon vette, vitatkozni kezdtek, majd ütlegelni és rugdosni kezdték az áldozatot.

A támadás után a csoport elmenekült, a tehetetlenül fekvő férfit pincért pedig kórházba szállították. Fejsérülései miatt agyműtétet hajtottak rajta végre, az intenzív osztályon kezelik.

A rendőrség elfogta az elkövetőket. Két támadót súlyos testi sértéssel, hármat rendbontással vádolnak. A csoport két tagját szabadon bocsátották, mivel a térfigyelő kamerák felvételei alapján ők fékezni próbálták a kedélyeket.

Családapák, személyi edzők és rendőrök is voltak a támadók között

A média és a felháborodott olvasóik rábukkantak az elkövetők bejegyzéseire a közösségi médiában.

Ezekből kiderült, hogy az egyik támadó korábban az iráni rendőrségnél dolgozott. De volt köztük egy családapa is Marokkóból, illetve egy személyi edző/erőemelő is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések