A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Budaházy: Hol van az előírva, hogy egy kormányt csak mocskolni lehet?

“Láthatóan a pártokrácia már tökéletesen megmérgezte az agyát itt sokaknak. Hol van az előírva, hogy egy kormányt csak mocskolni lehet? Ez csak pártérdek mentén értelmezhető. Egy hazafi elmondja arról, ami jó, hogy jó és arról, ami rossz, hogy rossz. Ennyi!
Nem lettem fideszes, csak elismerem, hogy Orbánnak van pár jó lépése. Azt meg, hogy ’90 óta csak rosszabb kormányaink voltak, senki nem cáfolta eddig, mert nem is lehet. Akkor meg mit hőzöngenek egyesek ellenem?

Lehet jobbat kitalálni és meggyőzni az embereket róla. Azzal lehet nyerni. De azzal, ha az emberek napi tapasztalásával szemben olyan hangulatot keltünk, mintha itt valami dráma lenne, amivel szemben bármi áron fel kell lépni, akár még Gyurcsánnyal is összefogva, azzal úgy lehet járni, mint ahogy most az Jobbik járt.

Mert az igazi értelmetlen gyűlöletkeltést az ellenzék folytatta itt és sajnos a Jobbik is – régi önmagát feladva – átvette a ballibsi gyűlölködési stílust (emlékszünk mivel indított? “Ti dolgoztok, Ők lopnak!”). Ez óriási hiba volt!

Ennek az országnak – szerencsénkre – van egy jelentős méretű, összetartó nemzeti érzelmű választói tömege. Aki emelni akarja Magyarországot a világpolitikában, annak ezt a tömeget kell maga mellé állítania, őket kell meggyőzni, hogy az a jó, amit ő hirdet, mert csak ezzel a tömeggel lehet építkezni. Ezt én társadalmi középtömegnek hívom, a Lacival anno életre hívott Hunnia mozgalmunk is ennek a társadalmi középtömegnek kínált egy új alternatívát.

A valamilyen szempontból társadalmi perifériának (nyugdíjasok, diákok, lecsúszott rétegek) számítókra alapozott – jellemzően baloldali logikájú – politika soha nem tudott és nem is fog tudni építkezni, csak felélni, rombolni.

Ezt kell szem előtt tartani egy hazafias elkötelezettségű politikusnak és akkor sikerre juthat ő is és az ország is vele.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések