A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Budaházy György levele a senkiházi semmirevaló tüntető bagázsnak Vonallahhal az élükön

"Szörnyű, hogy micsoda baromságokat írogatnak itt egyesek. Látszik, hogy se 2002-ről, se 2006-ról, se rólam, se Gaudiról semmi valós ismeretük nincs.
Én évtizedek óta ugyanott állok és ugyanazt képviselem. Nem jártam be a polgári köröstől, a gárdistán át, majd a metafizikai tradicionalizmusban is megmerítkezve, végül cuki néppártosként a Spinoza házig mindent.

Az "árulást" nem nálam vagy Gaudi környékén kell keresni, csak akiknek a vonatkoztatási rendszere a Jobbik, és mindent a Jobbikos hajóban utazva, onnan látnak, azok úgy vannak, mint a régi emberek, akiknek a földről nézve úgy tűnt, hogy a nap kering a föld körül és kerékbe törték, aki először elmondta nekik, hogy ez bizony nem így van.

Nem lettem fideszes, nem is "nyaltam be" senkinek, csak megjegyeztem egy tényt, hogy '90 óta eddig még Orbán kormányoz a legjobban. Ezt senki nem is cáfolta mind a mai napig, csak mocskolódnak szánalmas módon. Most is ahelyett, hogy magukba néznének, hogy a nemzeti érzelmű emberek tömegeinek (mert szerencsére van egy ilyen jelentős tömeg az országban) nem tudtak értelmes jövőképpel szolgálni - csak a Gyurcsánnyal meg a gender-idiótákkal való káoszkoalíció rémképével -, inkább mindenkit marnak, aki tükröt jelent számukra a hülyeségükről. Szomorú ezt a lezüllést látni!
Én már sokszor odatettem magam a haza ügyeiért, sosem haszonért, csak elvek mentén. 

Akik itt a nemzeti radikális oldal élére tülekedtek 2009-től, azok többségét nem nagyon láttam magam körül az előtte lévő 7-8 évben, amikor kockáztatni kellett, ők a "radikalizmusukból" inkább csak húztak meg híztak eddig és el is dobták, amikor még nagyobb falatokra kezdett fájni a foguk és a radikalizmus már terhes volt.

Az ügyem másodfokú döntéséről pedig annyit, hogy én alapvetően az elsőfokú ítélet hatályon kívül helyezését tudom csak szakmai döntésként elképzelni, mégha nyilván egy felmentés jobb is lenne.
Ha elítélnek, az igazságtalan és politikai szándékú döntés lesz, de egyáltalán nem valószínű, hogy a politikai hatalom részéről, sokkal inkább a bírói hatalom részéről.

Akár hogy is lesz, én küzdök, amíg erőmből futja az igazamért, ennyit ígérhetek!"

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések