A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

21 órán keresztül társasjátékoznak, hogy szegény gyerekeknek segítsenek

A Szociális Innováció Alapítvány InDaHouse Hungary programjának önkéntesei 4 éve dolgoznak azért, hogy négy kis Borsod-Abaúj-Zemplén megyei falu gyerekei (Ináncs, Hernádszentandrás, Pere és Hernádbűd) minél boldogabb életet élhessenek most és felnőttként.
A program önkéntesei most egy saját házra gyűjtenek, hogy a jövőben már ott tarthassanak fejlesztő foglalkozásokat mélyszegénységben élő gyerekek számára.

Ehhez összesen 25 millió forintra van szükség, amiből már 20 millió forintot sikerült szerezni adományokból és támogatásokból. A hiányzó 5 millió forintot szintén adománygyűjtésből szeretnék finanszírozni, ezért közösségi programot hirdettek.

Április 30-án, reggel 6 órától a budapesti On The Way Coffee kávézóban

21 órán keresztül társasjátékoznak az önkéntesek, a gyerekek és a segíteni szándékozók,

akik a játékért cserébe szívesen felajánlanak valamekkora összeget a jó célért. A kihívás szerint 250 baráti társaság száll be a gyűjtésbe - ha te is csatlakoznál a barátaiddal, itt regisztrálhatsz.

Az InDaHouse önkéntesei abban bíznak, hogy a május 1-jén hajnali 3-ig tartó eseményen összejön a maradék 5 millió forint, mert májusban már megkezdődik a központ építése a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hernádszentandráson.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések