A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újra változtat Stohl András. Senki se számított rá, hogy ezt meglépi

Megteszi
Stohl András A Piramis játékának első szériájában szerethető, csupa szív műsorvezető volt. A második sorozat elején nagyot változtatott, keményebb, szigorúbb lett. Nem ölelgette a játékosokat, sőt néha nagyon keményen véleményezte tudásukat.

Az utóbbi napokban újra változtatott a színész-műsorvezető. Már mindenki azt hitte a szigorúbb Stohl marad, de most meglépte és egy egészen érdekes arcát mutatja András. Ennyire kiismerhetetlen még sose volt.

Megint vállalkozik a baráti ölelésre, nagyon szorít, hogy meglegyen a nagy nyeremény. Ugyanakkor faarccal rémiszti meg a játékosokat, hogy rossz a válasz, aztán velük nevet, amikor kiderül, hogy csak viccből tette, hiszen eltalálták a jó feleletet. Sőt, láttuk már Andrást nagy hármas ölelésben, de nyelvöltés közben is. Az biztos, hogy ez a mostani titokzatos, néha csipkelődős és sokszor nagyon pozitív energiákat adó Stohl András napról napra meg tudja lepni A Piramis nézőit.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések