A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Találkozz kedvenc gamereiddel a V4 Future Sports Fesztiválon!

Lezárult az online regisztráció a V4 Future Sports Festival rendezvényeire. A BOK Csarnokban a szabad helyek függvényében engedik be a látogatókat. Bár a fesztivál 14 éves kor alatt nem látogatható, a nagy érdeklődésre és a családosok várhatóan nagy számmal való megjelenésére tekintettel szombaton a 14 éves belépési korhatárt a szervezők 12 évre módosították. Ezen a napol LOL és FIFA játékokat nézhetnek végig az érdeklődők.
Március 23-25 között 12 csapat és 24 egyéni játékos küzd négy játékban – League of Legends, Counter-strike: Global Offensive, ClashRoyale és FIFA18- az 1 millió euró összdíjazású tornán, a BOK csarnokban.

A Counter-Strike versenyen négy meghívott világsztár csapat is képviselteti magát, így a látogatók személyesen is találkozhatnak majd a Virtus.pro, a Mousesports, a HellRaisers és a legutóbbi Major ezüstérmes FaZe Clan játékosaival. 500.000 euróért küzd a nyolc csapat.

A FaZe Clant 2010-ben alapította 3 játékos, név szerint Housecat (később Timid), ClipZ és Resistance. Az eredetileg Call of Duty trükkökre és montázsokra alapozó csatorna hamar híressé tette őket a közösségben, majd egyénileg is többmilliós rajongótábort építettek ki. A hírnevet arra használták fel, hogy e-sport szervezetet építsenek az OpTic Gaming mintájára, mely később az egyik legnagyobb rivalizáláshoz vezetett a versenyszerű videojátékok történetében. Az éveken át tartó harc a két oldal közönsége között hatalmasra duzzasztotta a klánokat, és a CoD-ok után több játékot is felvettek repertoárjukba, többek között a CS:GO-t.

Így jutottunk el odáig, hogy a FaZe 2016-ban leigazolta a G2 európai játékosaiból álló csapatát, mely a nemzetközi tornákon igen jól szerepelt, de egyet sem nyert meg. Másfél évvel az alapítás után már alig lehetett ráismerni a FaZe-re, hiszen olyan sztárokat vásároltak meg, mint a legendás dán irányító, Finn “Karrigan” Andersen. Később őt követték a világ legjobb játékosai, mint a bosnyák csodagyerek, Nikola “NiKo” Kovač, a szlovák-magyar állampolgárságú AWP-hős, Ladislav “GuardiaN” Kovács és a svéd nemzetiségű többszörös Majorbajnok, Olof “olofmeister” Kajbjer.

Első nap

Hajrá Magyarország! Csendült fel többször is a rigmus a magyar rajongók által, akik igazán kitettek magukért a V4 Future Sports Festival első napján. Ugyan a Game Agents az esélytelenek nyugalmával vágott neki a háromnapos torna Counter Strike versenyeinek, mégis sok tapasztalattal és rengeteg szurkolóval távozhatnak majd, mindezt úgy, hogymegszorongatták a világ jelenlegi legjobb csapatát, a Faze-t- írja az Origó.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések