A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kitört a botrány. Egy Uniós kormány fizetett a médiának, hogy az előmozdítsa a lakosságot egymillió migránsal megnövelő tervet

Az ír kormányt keményen kritizálják, mert újságíróknak fizetett azért, hogy jó hírekkel teli sztorikat írjanak a Project Ireland 2040-ről.
Ahogyan a kormány a múlt héten [2018. február 12-18-én] 116 milliárd euró elköltésének szándékával együtt felfedte, a dokumentum terveket körvonalaz arra, hogy az ír nemzet 4,7 milliós lakosságát tömeges migráció alkalmazásával további egymillióval lódítsa meg.

A kormány stratégiai kommunikációs egysége szponzorált „hírekért” fizetett, hogy azok nemzeti és regionális újságokban jelenjenek meg, előmozdítva az Ireland 2040-et, melyek „nem foglalhattak magukba negatív vagy kritikus tartalmat”, tudósított erről pénteken a The Irish Times.

Az ír parlamentben, vagyis a Dáilban beszélve Micheál Martin ellenzéki vezető „etikailag kétségesként” bélyegezte meg, ahogyan a kormány a terve előmozdítására a médiát felhasználta.
„A határvonalak elmosódása valóban aggasztó egy parlamentáris demokrácia szempontjából”, mondta.

„A taoiseach [miniszterelnök] azt fogja mondani, hogy a kormányt mozdítja elő, de még a vak is látja, hogy az adófizetők pénzét használja, hogy a Fine Gaelt [a 2018-ban kormányon lévő pártot] politikailag előmozdítsa”.

A Project Ireland 2040-et a közösségi médián keményen bírálták mint a befektetőket az adófizetők költségére való fogyasztók hozzáadásával gazdagító „piramisjátékot”, és mint az őshonos lakosság „lecserélésére” irányuló globalista programot.

A kormány azok a tervek miatt is a támadások középpontjába került, amelyek értelmében 115 menedékkérő részére központot nyitnának egy kulturális örökséget képező városban, ami Írország legrégebbi hagyományos ünnepségei egyikének otthona.

A helyi média arról tudósít, hogy pénteken a tervek megvitatására összehívott nyilvános gyűlésen több mint száz aggódó helyi vett részt, akik közül sokan azzal érveltek, hogy az alig 300 lakosú város híján van azoknak a szolgáltatásoknak, melyek olyan sok új érkező ellátására szükségesek.

Az utóbbi hónapokban a harmadik világból való tömeges migráció vitatott téma volt olyan beszámolókkal, hogy afrikai származású tizenévesek bandái terrorizálják a helyieket szerte Dublinban.

A bűnöző fiatalok főváros-szerte „dúlnak” a rendőrség elmondása szerint, ami azt mondja, hogy a bűncselekmények „[kiterjednek] idős emberekkel szembeni, nagy csoportokban való rákiabálástól és fenyegetőzéstől az összes korosztályhoz tartozó ember elleni testi sértésig és rablásig, sokszor halálos fegyverekkel, mint például nagy kések”.

Egy forrás elmondta az Irish Sun-nak: „Itt nem csak a sebezhető időskorú nyugdíjasok szenvednek; ártatlan gyerekek is félnek attól, hogy kimenjenek és játsszanak. A Gardainak [ír rendőrségnek] egy Swords-ban történt incidenshez kellett kivonulnia, ahol egy 14 éves fiút az utcán késsel fenyegetve alsónadrágra vetkőztettek csak azért, hogy kirabolhassák és kigúnyolhassák; ez az, amivel az embernek itt szembesülnie kell”.

Az ellenzéki Fianna Fail képviselője, Jack Chambers azt mondta, hogy az afrikai bandák viselkedése „nagy probléma”, ami választói közül sokat olyanná tett, hogy „félelemben élnek”, és hogy „félnek otthonaikból kilépni”.

Azzal kapcsolatban, hogy a bandatagok antiszociális hozzáállását „kulturális eltérőségként” könyvelik el, Tony Murphy Független Szövetségbeli tanácsnok arról számolt be, hogy a rendőrség azt kockáztatja, hogy „mini zavargást” okoz minden alkalommal, amikor a bűnelkövetők egyikét megpróbálja letartóztatni.

Forrás: Kurucinfo

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések