Hirdessen itt

Itt a hivatalos közlemény Michael Shumacher állapotáról

Szűkszavúan, de legalább üzentek valamit a rajongóknak.
Schumi állapotáról már egy jó ideje csak pletykákat lehet hallani, a családján és közeli barátain kívül senki nem tudja, hogy milyen állapotban van a bajnok.

A 49 éves autóversenyző 2013 decemberében szenvedett síbalesetet, melyből azóta sem tudott felépülni. Súlyos fejsérülést kapott, és, habár a kómából felébredt, sem beszélni, sem járni nem tud azóta. Svájci otthonukban ápolják – jelenleg egy 15 fős orvosi csoport gondoskodik róla.

A család eddig ritkán szólalt meg Michael Schumacher állapotával kapcsolatban, azonban úgy döntöttek, itt az ideje, hogy üzenjenek a pilóta kitartó rajongóinak:

– Az egész Schumacher család szeretné megköszönni a rajongók együttérzését. Jó látni, hogy az emberek valóban megértik, hogy Michael egészségi állapota nem tartozik senki másra a szűk családján és barátain kívül. Ez a família magánügye, és továbbra sem fogunk nyilatkozni ebben az ügyben – nyilatkozta a szóvivőjük, Michael egykori menedzsere, Sabine Kehm.

Legutóbb 2016-ban érkezett hír az állapotáról, akkor Jean Todt, Schumacher korábbi versenymérnöke, aki azóta is rendszeresen látogatja a pilótát, ezt nyilatkozta az állapotáról:

– Gyakran meglátogatom Michaelt. Már rálépett a gyógyulás útjára, de még mindig nagyon sok van hátra. De erős férfi, vérbeli versenyző. Ahogy a pályán, itt sem adja fel a harcot – mondta akkor.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések